راه پرداخت
رسانه فناوری‌های مالی ایران

چالش‌های موجود در جریان نقدینگی و ضرورت همکاری تمامی بخش‌ها در اکوسیستم پرداخت در گفت‌وگو با مدیر کسب‌وکار سپ

در بخش نمایشگاهی رویداد ۹ ژانویه، امیر صمدی، مدیر کسب‌وکار پرداخت الکترونیک سامان کیش (سپ)، از کسب رتبه اول این شرکت در سهم بازار و تعداد تراکنش‌های شاپرک صحبت کرد و تأکید کرد که این دستاورد نتیجه استراتژی‌های دقیق و تمرکز بر بهینه‌سازی فرایندهای عملیاتی است

در بخش نمایشگاهی رویداد ۹ ژانویه، امیر صمدی، مدیر کسب‌وکار پرداخت الکترونیک سامان کیش (سپ)، از کسب رتبه اول این شرکت در سهم بازار و تعداد تراکنش‌های شاپرک صحبت کرد و تأکید کرد که این دستاورد نتیجه استراتژی‌های دقیق و تمرکز بر بهینه‌سازی فرایندهای عملیاتی است. او همچنین به چالش‌های موجود در جریان نقدینگی و ضرورت همکاری تمامی بخش‌ها در اکوسیستم پرداخت اشاره کرد و بر لزوم برگزاری رویدادهایی مانند ۹ ژانویه برای ایجاد شفافیت و تعاملات مؤثر میان فعالان صنعت تأکید کرد.


چالش‌های جریان نقدینگی در صنعت پرداخت الکترونیک


 امیر صمدی، مدیر کسب‌وکار پرداخت الکترونیک سامان، در مورد کسب رتبه اول در سهم بازار و تعداد تراکنش‌های منتشر شده در شاپرک گفت: «این دستاورد نتیجه استراتژی‌های ما در سال‌های گذشته است. مهم‌ترین عامل آن، تمرکز بر فرایندهای عملیاتی در تمام لایه‌هاست که به طور مداوم در حال مدیریت هستند و نتیجه‌اش را اکنون مشاهده می‌کنیم. به نظر من، این اعداد صرفاً نشانه‌هایی از موفقیت هستند و آنچه واقعاً اهمیت دارد، سودآوری شرکت‌ها است که بر اساس ویژن و اهداف استراتژیکی خود تعیین می‌شود.»

 صمدی در ادامه به چالش‌های جریان نقدینگی اشاره کرد و گفت: «متأسفانه در یک‌سری رفتارهای بازا شکنانه از کسب‌وکارهای فعال در این حوزه مشاهده می‌شود. اگر هر کدام از این کسب‌وکارها بتوانند نقش خودشان را ایفا کنند حالا چه قانون‌گذار باشند چه بانک‌هایی که طرف قرارداد شرکت‌های پرداخت باشند، حوزه فین‌تک، لندتک و همه اکوسیستم اگر بتوانیم کنار یکدیگر و نقش مربوط به خود را انجام دهیم، فکر می‌کنم بتوانیم در مسیر رشد و نوآوری حرکت کنیم.»

 او همچنین به رویداد ۹ ژانویه اشاره کرد و بیان داشت: «با برگزاری چنین رویدادهایی امیدواریم که اتفاق‌های خوبی بیفتد. با حمایت قانون‌گذار و تعاملی که اینجا می‌تواند اتفاق بیفتد، ادامه‌دار بودن چنین رویدادهایی می‌تواند شفافیت ایجاد کند برای عموم مردم. در واقع این عموم مردم هستند که تصمیم می‌گیرند چه اتفاقاتی در روند ادامه شبکه بانکی و پرداخت اتفاق بیفتد.»

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.