راه پرداخت
رسانه فناوری‌های مالی ایران

ایران از لحاظ فنی در حوزه رمزارز قادر به رقابت در سطح جهانی است

سیاوش رستمی، مدیرعامل اکسفینیتو در گفت‌وگویی ویدئویی در رویداد ۹ ژانویه از برنامه‌های این صرافی برای جذب تریدرهای ایرانی خارج از کشور صحبت کرد

در رویداد ۹ ژانویه، سیاوش رستمی، مدیرعامل اکسفینیتو، در گفت‌وگویی به جایگاه این صرافی در ایران و چالش‌های حوزه رمزارز پرداخت. او با تأکید بر اهمیت آینده‌پژوهی در این صنعت، بیان کرد که هدف اکسفینیتو شناسایی خلأهای بازار و ارائه راهکارهای نوآورانه است. رستمی همچنین از برنامه‌های این صرافی برای جذب تریدرهای ایرانی خارج از کشور و بازگرداندن سرمایه و مهارت آن‌ها به بازار داخلی خبر داد. او با اشاره به سهم بالای اکسفینیتو در بازار، اعلام کرد که این مجموعه به دلیل تمرکز بر سرمایه‌گذاری، گردش مالی‌‌ای ۲۵ برابر بیشتر از میانگین سایر صرافی‌ها دارد.


میانگین ورودی سرمایه در اکسفینیتو ۲۵ برابر بیشتر از صرافی‌های دیگر


سیاوش رستمی، مدیرعامل اکسفینیتو، با تأکید بر جایگاه ویژه این صرافی در ایران، اظهار کرد: «اکسفینیتو تنها کارگزاری رمزارز ایران است. شرکتی که بخواهد به‌روز باشد، باید در فضای آینده‌پژوهی تسلط کافی داشته باشد و نیازهای بازار را به‌درستی درک کند. هدف ما این است که کمبودها و خلأهای موجود در بازار را شناسایی کرده و برای رفع آن‌ها اقدام کنیم. به‌عنوان‌مثال، فضای سرمایه‌گذاری که در آن فعالیت کرده‌ایم، یک بازاریابی گوشه‌ای محسوب می‌شود که نیاز آن در بازار احساس می‌شد.»

او در ادامه با اشاره به برنامه‌های اکسفینیتو گفت: «یکی از اهداف ما این است که تریدرهای ایرانی خارج از کشور را که سرمایه و مهارت لازم برای معامله‌گری دارند، جذب کرده و آن‌ها را به بازار ایران بازگردانیم.»

رستمی همچنین به سهم بازار این مجموعه اشاره کرد و افزود: «در حال حاضر، اکسفینیتو ۲۰ هزار کاربر دارد، اما به دلیل تمرکز تخصصی بر سرمایه‌گذاری، گردش مالی این صرافی به طور متوسط بسیار بالاتر از صرافی‌های دیگر است. در واقع، میانگین ورودی سرمایه در این صرافی حدود ۲۵ برابر بیشتر از متوسط موجود در بازار است، زیرا ما به‌صورت تخصصی در فضای سرمایه‌گذاری فعالیت می‌کنیم.»

رستمی، با اشاره به توانایی‌های فنی و مهارتی ایران در حوزه رمزارز، اظهار کرد: «ایران از نظر فنی و مهارتی در حوزه رمزارز بسیار قدرتمند است. شرکت‌های بسیار خوبی در این حوزه مشغول فعالیت هستند، اما نمی‌توان آن‌ها را با شرکت‌های جهانی مقایسه کرد. دلیل این موضوع مشکلاتی است که ما حتی در ابتدایی‌ترین موضوعات خود با آن‌ها مواجه هستیم؛ یکی از این مشکلات نبود رگولیشن مناسب است. فعلاً تمام انرژی و زمان ما صرف این موضوع می‌شود. بااین‌حال، از نظر فنی و مهارتی از جهان عقب نیستیم و در منطقه حرف‌های زیادی برای گفتن داریم. این حوزه می‌تواند ارزآوری زیادی برای کشور داشته باشد، البته اگر حاکمیت کمی همراهی کند.»

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.