راه پرداخت
رسانه فناوری‌های مالی ایران

ویژه‌نامه رویداد ۹ ژانویه به بهانه چهارمین دوره آن منتشر شد

ویژه‌نامه چهارمین رویداد ۹ ژانویه، امروز حین برگزاری رویداد به‌صورت رایگان در اختیار شرکت‌کنندگان قرار می‌گیرد

ویژه‌نامه رویداد ۹ ژانویه به‌عنوان چهل و پنجمین شماره از مجله رمزارز به بهانه چهارمین دوره برگزاری این رویداد منتشر شد. این مجله که ضمیمه هفته‌نامه کارنگ است، در این شماره به بحث‌های مختلفی از جمله چالش‌ها و اتفاقات اخیر اکوسیستم رمزارز در گفت‌وگو با مدیران برتر این حوزه و همچنین برخی از موضوعات جهانی این حوزه پرداخته شده است.

جلد مجله ویژه‌نامه ۹ ژانویه به سامان بیرقی، رئیس هیئت‌مدیره صرافی اوام‌پی فینکس با عنوان «رفتارهای قهری رگولاتوری باعث زیرزمینی شدن فعالیت‌ها می‌شود» اختصاص داده شده است. بیرقی در این گفت‌وگو درباره اقداماتی که در سال ۱۴۰۳ انجام داده‌اند، برنامه‌هایی که برای سال آینده دارند و چالش‌هایی که توسعه کسب‌وکارشان را به تعویق می‌اندازد، صحبت می‌کند. او همچنین از رفتارهای قهری رگولاتور با اکوسیستم رمزارز گفت و تأکید کرد اگر این رفتارها ادامه‌دار شود، باعث ازدست‌رفتن قدرت رگولاتور برای نظارت بر این حوزه خواهد شد.

یکی دیگر از گفت‌وگوهای این ویژه‌نامه به امیرحسین مردانی، هم‌بنیان‌گذار بیت‌پین با عنوان «نبود فضای شفاف رگولاتوری در صنعت رمزارز باعث شده که نهادهای مختلف به‌صورت مستقل تلاش کنند نقش رگولاتور را ایفا کنند» اختصاص دارد. مردانی در این گفت‌وگو به بحث رگولاتوری حوزه رمزارزها می‌پردازد و بر این باور است که سند بانک مرکزی بیشتر دغدغه‌ها و اولویت‌های خود را پوشش داده و از جنبه اجرایی فاصله دارد. به عقیده او، این رویکرد نه‌تنها توسعه‌محور نیست، بلکه بیشتر به سمت محدود کردن پیش رفته است.

سیاوش رستمی، مدیرعامل اکسفینیتو نیز در گفت‌وگویی درباره فعالیت و برنامه‌های آتی این کارگزاری صحبت کرد. در این گزارش که با عنوان «رویداد ۹ ژانویه فرصت مناسبی برای آشنایی و کسب اعتماد اکوسیستم رمزارزی کشور است» منتشر شده است، رستمی درباره کارگزاری اکسفینیتو، چالش‌ها و تلاش‌های آن برای جذب کاربران بیشتر صحبت می‌کند.

گزارش دیگری با عنوان «نهادهای حاکمیتی به‌غیراز بانک مرکزی به توسعه و قانون‌گذاری حوزه رمزارزها خوش‌بین هستند» در گفت‌وگو با سروش حسین‌زاده، مدیرعامل نیپتو منتشر شده است. حسین‌زاده در این گفت‌وگو درباره خدمات و فیچرهای نیپوتو توضیح می‌دهد و همچنین به چالش‌های اکوسیستم رمزارز در سال گذشته اشاره می‌کند.

در این ویژه‌نامه، گزارشی مربوط به وحید شامخی، مدیر توسعه کسب‌وکار نوبیتکس نیز آمده که درباره فعالیت‌های تیم توسعه کسب‌وکار نوبیتکس، چالش‌های مدیریتی کسب‌وکار رمزارز و تأثیر رویدادهای بلاکچین و رمزارز بر کسب‌وکارها صحبت می‌کند. این گفت‌وگو با عنوان «رگولاتوری بزرگ‌ترین چالش کسب‌وکارهای رمزارزی در داخل و خارج از کشور است» منتشر شده است.

یکی دیگر از مدیران حوزه رمزارز که گفت‌وگو با او در قالب گزارش با عنوان «رویداد ۹ ژانویه فرصتی برای گسترش فرهنگ صحیح سرمایه‌گذاری و معرفی کسب‌وکارهای شفاف در دنیای رمزارز» منتشر شده، مسعود جلالیان، هم‌بنیان‌گذار صرافی اوام‌پی فینکس است. او در این گزارش درباره فعالیت‌های این صرافی و تلاش برای توسعه زیرساخت‌ها به‌عنوان راهی برای افزایش کیفیت خدمات صحبت می‌کند. جلالیان بر این باور است که رویدادهایی مثل ۹ ژانویه باعث افزایش آگاهی عموم مردم می‌شود و این مهم‌ترین مزیت است.

محمد قاسمی، مدیرعامل مزدکس نیز در گزارشی با عنوان «مزدکس پلتفرم تبادل دارایی‌های دیجیتال است؛ اما فقط دارایی‌های دیجیتال با پشتوانه واقعی و رگوله‌شده»، درباره فعالیت این پلتفرم و چالش‌های پیش روی آن صحبت می‌کند. قاسمی بر این باور است که چالش کنونی در اکوسیستم رمزارز و بلاکچین کشور بیشتر مربوط به صدور مجوزها و تدوین آیین‌نامه‌های مربوطه است.

رضا طباطبایی، مدیر فناوری اطلاعات صرافی افکس هم در گفت‌وگویی درباره چالش‌های فنی بازار رمزارزها و رویکرد این صرافی در مقابله با این چالش‌ها توضیح داده است. او در این مصاحبه به موضوعاتی همچون مقیاس‌پذیری، امنیت و اهمیت حفظ فلسفه غیرمتمرکز در طراحی زیرساخت‌های پرداخت و راهکارهای پیشرفته‌ای مانند سرویس‌های ابری و معماری‌های میکروسرویس برای ارتقای پایداری و کیفیت خدمات اشاره کرد.

همچنین در گزارشی با عنوان «صرافی‌های رمزارزی حافظ سرمایه داخلی و محرک اقتصاد دیجیتال هستند»، با زهرا مکرمی، رئیس هیئت‌مدیره صرافی کیف پول من مصاحبه شده است. مکرمی در این گفت‌وگو از چالش‌ها و فرصت‌های بازار رمزارز در ایران صحبت کرد. او با تأکید بر اهمیت تعامل میان بخش خصوصی و حاکمیت، به تشریح نقش کلیدی صرافی‌های رمزارزی در حفظ سرمایه داخلی، توسعه فناوری و اشتغال‌زایی پرداخت.


از گزارش تصویری پیش‌‌رویداد ۹ ژانویه تا علت صعود بیت‌کوین به بالای ۱۰۰ هزار دلار


علاوه بر گفت‌وگوهای مربوط به مدیران اکوسیستم رمزارز و بلاکچین کشور، مطالبی همچون گزارش تصویری اولین پیش‌رویداد ۹ ژانویه، رونمایی از نقشه اکوسیستم رمزارز ایران، مروری بر ۹ تحول مهم در دنیای رمزارزها در سال ۲۰۲۴، نظر پنج شخصیت مهم و تأثیرگذار در دنیای مالی و سرمایه‌گذاری که فکر می‌کردند بیت‌کوین یک مد زودگذر است، معرفی ۱۰ رویداد تخصصی در حوزه بلاکچین، رمزارز و دارایی دیجیتال در دنیا، «با یک بیت‌کوین در ۱۰ سال گذشته چند سکه طلا می‌توانستیم بخریم؟»، گزارش وال‌استریت ژورنال از علت صعود بیت‌کوین به بالای ۱۰۰ هزار دلار، تحلیل ساعت شنی بیت‌کوین که می‌گوید تنها ۵ درصد از بیت‌کوین‌ها استخراج نشده‌اند و تایم‌لاین یک مسدودی؛ سیر زمانی آنچه بر اکوسیستم رمزارز ایران از ۴ آبان‌ماه تا ۲۳ دی‌ماه ۱۴۰۳ گذشت در این ویژه‌نامه آمده است.

چهارمین دوره رویداد ۹ ژانویه، با حمایت شرکت‌های معتبر حوزه رمزارز و بلاکچین، توسط کارخانه نوآوری رسانه راه‌کار، امروز، ۲ بهمن‌ماه در سالن ضرغام برگزار می‌شود. این رویداد، مانند دوره‌های پیشین، با هدف توسعه اکوسیستم رمزارز، بلاکچین و دارایی‌های دیجیتال ایران و همچنین گسترش فرصت‌های اقتصادی و کسب‌وکاری برای فعالان این حوزه طراحی شده است.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.