پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
اجلاس دایا میتواند نکات مهجور در بلاکچین را معرفی کند
امیرحسین صادقی، توسعهدهنده بینالمللی کسبوکار در گفتوگو با رسانه «رمزارز» از اجلاس دایا گفت
تأثیر بلاکچین بر کارآمدتر کردن کسبوکارها در سراسر جهان انکارناپذیر است. اولین اجلاس دایا با هدف آشنایی کسبوکارها با این فناوری، قرار است ۱۹ شهریورماه در هتل اسپیناسپالاس برگزار شود. در این اجلاس متخصصان و صاحبان کسبوکارها گرد هم میآیند تا به تبادل نظر درباره اقتصاد دیجیتال و بهویژه اقتصاد توکن بپردازند.
امیرحسین صادقی، توسعهدهنده بینالمللی کسبوکار، یکی از سخنرانان این اجلاس است که میخواهد از آینده دنیای مالی غیرمتمرکز در اجلاس دایا صحبت کند. او در ابتدای صحبتش به تشریح کاربردهای بلاکچین پرداخت و گفت: «میخواهم صحبتهایم را با یک جمله معروف شروع کنم که یک بلاکچین یک فرصت بینظیر برای بازسازی ساختار اقتصادی میدهد و خیلی از شرکتهای بزرگ مانند والمارت از این تکنولوژی استفاده میکنند. برای مثال والمارت در حوزه مواد غذایی از آن برای ردیابی زنجیره تأمین استفاده میکنند. در ایران با وجود مشکلاتی مانند تحریمها و محدودیتهای بانکی بلاکچبن میتواند یک راهگشا و یک پل ارتباطی میان اقتصاد ایران و جهان باشد. همینطور در سیستمهایی مانند پرداختها، تجارت الکترونیک و صادرات و واردات میتواند اثرگذار باشد.»
صادقی همچنین ادامه داد: «قراردادهای هوشمند نیز شفافیت و اعتماد را در معاملات افزایش میدهد و مسیر کاربردهای بلاکچین مانند توکن را هموارتر میکند. بحث دیگری که در حوزه بلاکچین میتوان بیشتر به آن توجه کرد در زمینه تأمین مالی است که بلاکچین این امکان را میدهد از سیستمهای مالی سنتی فاصله بگیریم و به سمت تأمین مالی دموکرات برویم. در حوزه بازاریابی بلاکچین به تبلیغکنندهها میتواند کمک کند و مشکلات سیستم تبلیغات فعلی را برطرف و بازاریابی دیجیتال را اجرا میکند.»
او در انتها نیز با اشاره به اجلاس دایا مطرح کرد: «فکر میکنم بلاکچین تازه ابتدای راه باشد و مرور زمان اثر خود را در صنایع مختلف حتی زندگی روزمره مردم نشان خواهد داد. فکر میکنم اجلاس دایا کمکی که میتواند بکند این است که نکات مهجور اما کاربردی در بلاکچین را تشریح کند و چگونگی فراگیری کاربردپذیری بلاکچین را برای کارشناسان و علاقهمندان این تکنولوژی تفهیم کند. همچنین فضایی را برای تعامل و همفکری در اختیار مدیران شرکتهای مختلف قرار دهد.»