پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
بانکداری الکترونیک در سال ۸۹ از نظر بانک مرکزی ایران
پنجاه و یکمین مجمع سالانه بانک مرکزی(سال مالی منتهی به ۱۳۸۹) با حضور رئیس جمهور، رئیس کل بانک مرکزی، وزیر امور اقتصادی و دارائی، معاون برنامهریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور، وزیر نفت ، وزیر صنعت ، معدن و تجارت و جمعی از مقامات پولی و بانکی کشور در محل سازمان تولید اسکناس و مسکوک این بانک برگزار شد.
در این مجمع ابتدا دکتر محمود بهمنی، رئیس کل بانک مرکزی، گزارشی از عملکرد بانک مرکزی در حوزههای مختلف پولی،بانکی و اقتصادی ارایه نمود.
رئیس کل بانک مرکزی همچنین به اقدامهای متعدد این بانک در گسترش نظامهای پرداخت در سال ۱۳۸۹ اشاره نمود و افزود: تغییرات اساسی نظامهای پرداخت از سیستم های سنتی و کاغذی به سیستمهای جدید الکترونیک و معرفی ابزارها و روشهای نوین پرداخت، یکی از تحولات عمده صنعت بانکداری کشور طی سالهای اخیر بوده است. در سال ۱۳۸۹ بکارگیری ابزارهای نوین پرداخت در مقایسه با ابزارهای سنتی شامل اسکناس و مسکوک و انواع چکهای بانکی از رشد قابل ملاحظهای برخوردار بود.
وی خاطر نشان ساخت : در تیرماه سال ۱۳۸۹ سامانه تسویه اوراق بهادار (تابا) به عنوان زیرساخت انتشار و تسویه انواع اوراق بهاردار الکترونیک و یکی از ارکان طرح نظام جامع پرداخت کشور عملیاتی شد و برای اولین بار اوراق مشارکت الکترونیک برای مبادله بین بانکها در این سامانه منتشر گردید . همچنین سامانه شماره حسابهای بانکی یکپارچه تحت عنوان شناسه حساب بانکی ایران (شبا) که در سال ۱۳۸۸ طراحی شده بود, در تمامی سامانههای تسویه و پرداخت حسابی کشور اجباری شد و تمامی پرداختها از تیر ۱۳۸۹ صرفاً با استفاده از این شماره حساب استاندارد صورت پذیرفت. ایشان همچنین سایر
طرحهای در دست اقدام و اجرای بانک مرکزی در این حوزه را که متضمن ارایه خدمات نوین بانکی به فعالان اقتصادی و افزایش ایمنی خدمات الکترونیکی بانکها است را برشمرد.
دکتر بهمنی در خصوص نظارت این بانک بر فعالیت بازار پول تاکید نمود: بانک مرکزی مصمم است تا با تقویت بخش نظارتی این بانک بر فعالیت بانکها و موسسات اعتباری، ساماندهی و نظارت بر بازار غیر متشکل پولی ( فعالیت تعاونیهای اعتبار) و تقویت مبارزه با پولشویی ، بیش از پیش شاخصهای انضباط و سلامت را در بازار پول کشور حاکم نماید.