راه پرداخت
رسانه فناوری‌های مالی ایران

حضور کمرنگ زنان در رده‌های مدیریتی کسب‌وکارهای رمزارزی، ضعف بزرگی است

احسان قاضی‌زاده، مدیرعامل پلتفرم ارزآن، در گفت‌وگو با رسانه «رمزارز» از میزان حضور زنان در کسب‌وکارهای رمزارزی کشور گفت

امروزه افزایش حضور زنان در حوزه‌های مختلف را به‌وفور مشاهده می‌کنیم. شاید کارها و فعالیت‌هایی که در گذشته مردم بر این باور بودند که فقط مردان می‌توانند آنها را به‌خوبی انجام دهند، اکنون زنان موفقی را مشاهده می‌کنیم که شاید پرقدرت‌تر از مردان در حوزه تخصصی خود فعالیت می‌کنند.

اکنون شاهد این موضوع هستیم که بازارهای مالی دیگر فقط در انحصار مردان نیست و فعالیت زنان در این بازارها به‌صورت قابل‌توجهی در حال افزایش است. بازار رمزارزها نیز از این قاعده مستثنی نبوده و اکنون مشخصاً در کسب‌وکارهای رمزارزی ایران و به‌خصوص صرافی‌ها مشاهده می‌کنیم که از نظر جمعیتی چه کسانی که کاربر هستند یا ترید می‌کنند و چه کسانی که در این شرکت‌ها کار می‌کنند، تعداد قابل‌توجهی خانم حضور دارند و روزبه‌روز هم در حال افزایش هستند.

در خصوص حضور زنان در کسب‌وکارهای رمزارزی، گفت‌وگویی با احسان قاضی‌زاده، مدیرعامل پلتفرم ارزآن داشتیم که در ادامه گزارشی از آن را می‌خوانید.


۴۵ درصد از کارکنان ارزآن و بیتمکس خانم هستند


قاضی‌زاده در این باره اظهار کرد: «در خصوص این موضوع من می‌توانم درباره پلتفرم بیتمکس و ارزآن اظهارنظر کنم. ۴۵ درصد از ظرفیت منابع انسانی ما در حال حاضر از خانم‌ها تشکیل شده است. در حوزه مارکتینگ، بیشترین تمرکز را داریم و در گروه محصول و بعد از آن در تیم فنی، بیشترین حضور زنان وجود دارد. همان‌طور که اشاره کردم، در مجموع ۴۵ درصد از منابع انسانی بیتمکس و ارزآن از خانم‌ها تشکیل شده است.»

او درباره ضعفی که در کسب‌وکارهای کشور از نظر جنسیت کارکنان وجود دارد گفت: «در حال حاضر، خانم‌هایی در گروه ما حضور دارند که به‌عنوان کارشناسان متخصص سال‌ها است که در حوزه رمزارز فعالیت می‌کنند و نگاهی عمیق، علمی و ریشه‌ای به مسائل دارند. ضعفی که من مانند سایر کسب‌وکارها و کل فضای حاکم بر کشور برای این حوزه هم می‌‌بینم، عدم حضور خانم‌ها در رده‌های اجرایی و مدیریتی است. از پلتفرم‌های شناخته‌شده‌ای که در این سال‌ها ما صدای آنها را می‌شنویم، نهایتاً یک یا دو پلتفرم وجود دارند که مدیر اجرایی یا مدیرعامل آنها خانم است.»

مدیرعامل ارزآن در ادامه عنوان کرد: «اغلب خانم‌ها در لایه کارشناسی باقی می‌مانند و به نظر من این موضوع باید مورد بررسی قرار بگیرد؛ زیرا خانم‌هایی که در اکوسیستم رمزارزی فعالیت می‌کنند، پتانسیل و ظرفیت مدیریت و راهبری یک صرافی و یا پلتفرم‌های رمزارزی را کاملاً دارند.»

قاضی‌زاده بر این باور است که حوزه رمزارزها محدودیتی برای زنان ندارد. او در این باره گفت: «ازآنجاکه ماهیت حوزه رمزارزها غیرمتمرکز و خودجوش از نظر نوع فناوری است، به نظر من نه جنسیت برای آن محدودیتی ایجاد می‌کند و نه سن و نه حتی ملیت. ازاین‌رو، این انتخاب خود خانم‌ها است که چه میزان بخواهند در این فضا به‌عنوان کاربر یا فعال کسب‌وکاری و یا حتی اینفلوئنسر و آموزش‌دهنده باشند.»

قاضی‌زاده در پایا عنوان کرد: «به نظر من گارد اکوسیستم در این فضا باز است و اگر شفاف بگویم، توپ در زمین بازی خانم‌ها است! البته محدودیت‌های جغرافیایی و یا پیش‌فرض‌های ذهنی که ما در کشورمان داریم، شاید تا حدودی ورود خانم‌ها را به فضای کسب‌وکار در لایه مدیریتی سخت کند، اما این یک سقف شیشه‌ای است و خود اکوسیستم هم از حضور خانم‌ها استقبال می‌کند.»

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.