پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
مقابله با استخراج رمزارز در صدر اقدامات صنعت برق قرار دارد
مدیرعامل شرکت توانیر در نشست مقابله با رمزارزهای غیرمجاز از هدفگذاری ۲ هزار مگاواتی توانیر در مقابله با مراکز غیرمجاز رمزدارایی و برقهای غیرمجاز در کشور خبر داد
به گزارش خبرگزاری توانیر، نشست مقابله با مراکز غیرمجاز رمزدارایی با حضور مدیرعامل شرکت توانیر و به منظور بررسی عملکرد و برنامههای آتی شرکتهای توزیع برق خوزستان، اهواز، استان تهران، تهران بزرگ و البرز در مقابله با مراکز غیرمجاز استخراج رمزدارایی در توانیر برگزار شد.
مصطفی رجبی مشهدی در این نشست هدفگذاری توانیر از محل مقابله و جمعآوری مراکز غیرمجاز تولید رمزارز و برقهای غیرمجاز را کاهش ۲ هزار مگاوات از بار مصرف غیرمجاز شبکه عنوان کرد که تاثیر پذیری آن نسبت به احداث نیروگاه بیشتر است و در صدر اقدامات صنعت برق قرار دارد.
مدیرعامل توانیر با تاکید بر ضرورت امحای کامل تجهیزات غیر مجاز تولید رمزارز، جلوگیری از بازگشت ماینرهای کشف شده به چرخه غیر مجاز بهره برداری را حایز اهمیت دانست و از شرکتهای برق خواست ضمن استفاده از اهرمهای تشویقی و بسیج نیروی انسانی در کشف این مراکز، با قاطعیت عمل کنند.
اتخاذ سیاستهای مناسب اطلاعرسانی و آگاهسازی عمومی نسبت به عواقب استخراج غیرمجاز رمزارز و نقش آن در مهار این پدیده از دیگر نکات مورد تاکید مدیرعامل توانیر در این نشست بود که با ارائه گزارش عملکرد آگاهسازی در این حوزه از سوی مدیرکل روابط عمومی و امور بینالملل توانیر همراه شد.
در ادامه محمد الهداد معاون انتقال و تجارت خارجی و مجری طرح مقابله با رمزارزهای غیر مجاز، محسن ذبیحی معاون هماهنگی توزیع و مدیران کل دفاتر حراست و حقوقی شرکت توانیر ضمن تشریح آخرین گزارشها از مراکز استخراج غیرمجاز رمزارز در کشور به تبیین برنامهها و انتظارات توانیر و ارایه راهکارها برای مقابله با این مراکز پرداختند.
امحای ۱۸۰۰ دستگاه ماینر در توزیع برق خوزستان
این نشست با بررسی وضعیت مقابله با مراکز غیر مجاز رمزدارایی در شرکتهای توزیع برق خوزستان، اهواز، استان تهران، تهران بزرگ و البرز همراه بود.
گزارش مجری این حوزه در توزیع برق خوزستان حاکی است در نیمه نخست امسال ۶۵ مرکز با ۵۲۳ ماینر و یک مگاوات توان مصرفی از سوی این شرکت کشف و جمعآوری شده است.
همچنین از مجموع ۶۴۳ مرکز غیر مجاز کشف شده تا پایان سال ۱۴۰۲ (شامل ۷۴۵۷ دستگاه ماینر با بیش از ۱۵ مگاوات توان مصرفی) در خوزستان، تاکنون ۱۸۰۰ دستگاه از سوی این شرکت امحا شده و رتبه نخست کشفیات ۵ ماه گذشته به این شرکت اختصاص دارد.
گزارش توزیع برق اهواز از جمع آوری ۲۷ مرکز غیر مجاز با ۲۷۱ دستگاه ماینر و ۶۷۸ کیلووات توان مصرفی در نیمه نخست امسال حکایت دارد.
در توزیع برق استان تهران تا پایان سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۰۹ مرکز غیر مجاز رمزارز مشتمل بر۳۰ هزار و ۳۶۰ دستگاه ماینر و ۴۸ هزار و ۵۷۶ کیلووات توان مصرفی کشف و جمعآوری شد و عملکرد امسال این شرکت جمعآوری ۲۹ مرکز با ۲۷۳ دستگاه ماینر غیرمجاز و توان مصرفی ۴۳۶.۸ کیلووات گزارش شد.
شرکت توزیع برق تهران بزرگ تا پایان ۱۴۰۲ تعداد ۳۴۰ مرکز با ۲۳ هزار ماینر غیر مجاز و در نیمه نخست امسال ۱۲ مرکز با ۱۱۹ دستگاه ماینر غیر مجاز و ۲۳۸ کیلووات توان مصرفی را شناسایی و جمع آوری کرد.
گزارش مجری مقابله با رمزدارایی غیر مجاز توزیع برق البرز در این نشست نیز حاکی است این شرکت تا پایان سال ۱۴۰۲ تعداد ۳۳۸ مرکز غیر مجاز با ۱۳ هزار و ۴۴۹ دستگاه ماینر و توان مصرفی ۳۳ مگاوات را جمع آوری کرده و عملکرد نیمه نخست امسال شرکت از جمع آوری ۲۸ مرکز غیر مجاز مشتمل بر ۱۴۹ ماینر غیر مجاز با ۳۷۳ کیلووات توان مصرفی حکایت دارد.