پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
حمزه آقابابایی: میر شتاب میتواند به توسعه فضای گردشگری و افزایش تراکنشهای مالی در کشور کمک کند
ایجاد همکاری استراتژیک در حوزه ریال دیجیتال میتواند به گسترش تراکنشهای مالی و توسعه اقتصادی کمک کند
حمزه آقابابایی، مدیرعامل شرکت کارت اعتباری ایران کیش، با اشاره به حضور این شرکت در یازدهمین همایش سالانه بانکداری نوین و نظامهای پرداخت با دو محصول ریال دیجیتال و کهربا که شبکه میر شتاب نیز بر اساس آن عملیاتی شده است گفت: «یکی از اتفاقاتی که کشورمان بهواسطه عضویت در بریکس دنبال میکند، مبادله رمز ارزها و ارزهای ملی دو کشور روسیه و ایران و کشورهای عضو بریکس است. در این حوزه ما حتماً با محصولاتی که طراحی کردیم درکنار همراهی بانک مرکزی و بانک تجارت، در قدم اول با کشور روسیه و در قدمهای بعدی با سایر کشورهای حوزه بریکس تعاملات مالی و پولی کشور را ایجاد میکنیم.»
به گزارش روابط عمومی ایران کیش، آقابابایی افزود: «امیدواریم این اقدامات و طراحی محصولاتی که اخیراً اتفاق افتاده است بتواند به توسعه فضای گردشگری، افزایش تراکنشهای مالی و تبادلات بین کشورهایی که عضو شبکه بریکس هستند کمک کند. ایران کیش مانند گذشته در این حوزه پیشرو بوده و تلاش میکند با ارائه محصول در سطح شبکه داخلی و بینالمللی گام مؤثری در این زمینه بردارد.»
او درباره میزان استقبال ایرانیان از فاز اول عملیاتی شدن شبکه میر شتاب در روسیه گفت: «همانطور که میدانید در حال حاضر تنها با نصب اپلیکیشن پات لایف روی گوشی و استفاده از خدمت ریال دیجیتال این اپلیکیشن، میتوان از طریق خودپردازهای NFC دار روسیه، پرداخت ریال را انجام داده و معادل آن، روبل دریافت کرد که این اتفاق بزرگی ملی با کمک ایران کیش رقم خورده است. با توجه به اینکه پروژه در ابتدای راه است، مسیر زیادی را تا دوره بلوغ خودش دارد. ما تلاش میکنیم ابتدا بتوانیم مراودات، ارتباطات، تعاملات را مدل و پیادهسازی کنیم و سپس به دنبال توسعه و گسترش تراکنشهای مالی در این شبکه باشیم.»
آقابابایی در ادامه با اشاره به محصول ریال دیجیتال و تلاش برای فراگیری آن در داخل کشور نیز گفت: «یکی از برنامههای شرکت ایران کیش توسعه محصول ریال دیجیتال است، در آینده نزدیک تلاش میکنیم در جزیره کیش روی micropayment یا همان تراکنشهای خرد این جزیره چنین موضوعی را عملیاتی کنیم. اگر بتوانیم یک همکاری استراتژیک با بازیگران اصلی این حوزه شکل بدهیم، ریال دیجیتال میتواند در جزیره کیش فراگیر شود. ریال دیجیتال تلاش دارد تا بهعنوان یک ابزار پرداخت، تنوع را در ابزارها ایجاد کند، این پروژه و ارائه آن به جامعه مشتریان در جزیره کیش کمک میکند تا ما بتوانیم تراکنشهای خرد را در شبکه پرداخت مدیریت کنیم. من یقین دارم که ریال دیجیتال، نقش مؤثری در آینده شبکه پرداخت، تجربه کاربری مطلوب برای جامعه مشتریان و مدیریت تراکنشهای خرد شبکه پرداخت ایفا کند.»
آقابابایی تأکید کرد: «شرکت ایران کیش یکی از شرکتهای پیشگام است که توانسته با ارائه این محصولات، قدم مثبتی را در راستای مدیریت تراکنشهای خرد و توسعه شبکه پرداخت بردارد.»
او همچنین گفت: «رسالت ما در یازدهمین همایش بانکداری نوین و نظامهای پرداخت علاوه بر معرفی محصولات و خدمات، تعامل هرچه بیشتر با فعالین این حوزه است. همچنین در مورد راهکارها، همکاریهای آتی و محصولات آینده با حوزههای مختلف شبکههای پرداخت و بانکهای عامل، مذاکره و گفتوگو میکنیم. امیدوارم تمامی این موارد درنهایت منجر به آن شود تا بتوانیم بازار خود را توسعه داده، برای برندینگ شرکت یک اثر مثبت خلق کرده و بازیگری مهم در شبکه پرداخت و سیستم بانکی کشور باشیم.»