پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
۴۵۰۰ عدد تراکنش به مبلغ ۳۰ میلیون تومان، عملکردجیرینگ در دفاتر خدمات روستایی
مدیر عامل شرکت جیرینگ با اشاره به ۴۵۰۰ تراکنش مالی در سطح دفاتر خدمات ارتباطی روستایی از طریق کیف پول همراه، از حجم تراکنش ۳۰ میلیون تومانی جیرینگ در این دفاتر از ابتدای امسال تاکنون خبر داد.
به گزارش شرکت مخابرات ایران، علیرضا طلوع روز چهارشنبه با اشاره به ارائه خدمات جیرینگ به عنوان اولین کیف پول همراه در دفاتر خدمات ارتباطی روستایی که سال گذشته آغاز شده، اظهار داشت: وجود پنج میلیارد مشترک تلفن همراه در دنیا، دسترسی ۲ میلیارد نفر به اینترنت و دسترسی ۲ میلیارد نفر به حساب بانکی نشان از بستر مناسب تلفن همراه برای انجام امور مالی بانکی دارد.
وی با تاکید بر اینکه پیش بینیها از روند رشد ارتباطات تلفن همراه در ایران نشان میدهد که تا سال ۹۳ ضریب نفوذ تلفن همراه به ۱۳۲ درصد خواهد رسید، افزود: در این بازار خدمات مالی همراه همچون بانکداری الکترونیک، تجارت همراه و پرداخت از طریق تلفن همراه (موبایل پیمنت) یا همان کیف پول تلفن همراه، قابل تعریف خواهد بود.
طلوع با اشاره به روند صنعت خدمات مالی بر بستر تلفن همراه در جهان نیز گفت: پیش بینیها نشان میدهد تا سال ۲۰۱۵ بیش از یک میلیارد نفر در سراسر جهان از سرویس پرداخت از طریق تلفن همراه استفاده میکنند که بیشترین پرداخت نیز مربوط به آسیا خواهد بود.
وی افزود: تا سال ۲۰۱۴ نیز بالغ بر ۵۰ درصد پرداختهای کالاهای دیجیتال و فیزیکی از طریق تلفن همراه انجام میشود و میزان تراکنش این پرداختها نیز به ۶۳۰ میلیارد دلار خواهد رسید.
مدیر عامل شرکت جیرینگ در تشریح مزایای کیف پول همراه تاکید کرد: جیرینگ نیاز به نرم افزار خاص و حضور افراد نداشته و امنیت اطلاعات مالی اشخاص دراین سرویس هزینه خاصی نخواهد داشت. علاوه بر این نیازی به نصب نرم افزار روی گوشی برای استفاده از این سرویس نخواهد بود.
طلوع هدف از ارائه این سرویس را تسهیل امر پرداخت در هر مکان و زمان عنوان کرد و با اشاره به نقش کیف تلفن همراه در تجارت الکترونیکی، امنیت، سهولت، قابلیت جابجایی و سرعت را از جمله مزایای این سرویس برشمرد.
وی با بیان اینکه مشترکان، ارائه کنندگان و پذیرندگان به عنوان عوامل اصلی بازیگر در شبکه کیف پول جیرینگ فعالیت خواهند داشت، خاطر نشان کرد: هم اکنون بیش از ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار کاربر جیرینگ در کشور وجود دارد و ۸۵۹ دفتر خدمات ارتباطی روستایی این سرویس را ارائه میدهند.
طلوع ارائه شارژ سیم کارت اعتباری، انتقال پول از تلفن همراه پرداخت، پرداخت قبض پارکینگ، خرید سرویسهای ارزش افزوده موبایل و پرداخت قبوض را از جمله سرویسهای قابل انجام از طریق جیرینگ عنوان کرد و گفت: تاکنون بیشتر خدماتی که از طریق جیرینگ مورد استفاده قرار گرفته مربوط به شارژ سیمکارت اعتباری، انتقال شارژ شخص به شخص و پرداخت قبوض بوده است.
مدیرعامل شرکت جیرینگ با اشاره به درآمدزایی دفاتر خدمات ارتباطی روستایی از طریق سیستم جیرینگ تصریح کرد: برداشت وجه، واریز وجه، فروش شارژ همراه و پرداخت قبوض موجب درآمد زایی دفاتر خدمات ارتباطی روستایی میشود به نحوی که پیش بینی شده حدود ۵۰ هزار تومان به درآمد زایی دفاتر افزوده میشود که قابل افزایش تا ۲۰۰ هزار تومان نیز خواهد بود.
وی گفت: در فاز اجرایی جیرینگ هم اکنون دفاتر خدمات ارتباطی روستایی آذربایجان شرقی، همدان، چهار محال و بختیاری، مازندران، بوشهر و فارس تحت پوشش سیستم کیف پول همراه قرار گرفتهاند.