پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
همزمان با تغییر معاون فناوریهای نوین بانک مرکزی، رئیس کمیسیون بانکداری دیجیتال سازمان نصر از اولویتهای این حوزه میگوید
محمد فرجود رئیس کمیسیون بانکداری دیجیتال سازمان نصر بهعنوان نماینده این بخش از اکوسیستم، مجموعهای از اولویتهای مورد نظر فعالان این حوزه را همزمان با تغییر معاون فناوریهای نوین بانک مرکزی برشمرد.
به گزارش روابط عمومی تفتا، به اعتقاد فرجود «اولویت اصلی معاون جدید فناوری اطلاعات بانک مرکزی باید تغییر رویکرد این بانک به حمایت از فینتکها و توجه به ظرفیتهای این حوزه در اقتصاد دیجیتال» باشد. رئیس کمیسیون بانکداری دیجیتال سازمان نصر در خصوص رویکردهای جدید بانک مرکزی در حوزه فینتک گفت: «تغییر رویکرد بانک مرکزی به حمایت و توجه به ظرفیتهای فینتک در اقتصاد دیجیتال ضروری است. این رویکرد باید با نگاه تسهیلگری در تقابل با دیدگاههای محدودکننده فعلی همراه باشد و ایجاد یک واحد ویژه حمایت و تنظیمگری فینتکها در بانک مرکزی موردتوجه قرار گیرد.»
او افزود: «تنظیمگری مشارکتی و استفاده از نظرات خبرگی و مشاورهای فعالان حوزه بانکی و فینتک از جمله کمیسیون بانکداری دیجیتال و کمیسیون فینتک سازمان نظام صنفی رایانهای باید در نظر گرفته شود تا از تصمیمات خلقالساعه و یکطرفه که تبعات جدی برای کسبوکارها دارند، جلوگیری شود.»
فرجود همچنین بر لزوم تعامل و همراستایی بیشتر بین معاونتهای نظارت و فناوریهای نوین تأکید کرد و گفت: «این همراستایی میتواند به تسهیل فعالیت بازیگران و توسعه اکوسیستم دیجیتال حوزه بانکی و فینتک کمک کند.»
او ادامه داد: «فراهمآوردن فرصتهای رشد و آزمون برای محصولات، فناوریها و نوآوریهای جدید در حوزه بانکداری دیجیتال و خدمات مالی همراه با اتخاذ رویکرد تنظیمگری پسینی نیز از اولویتهای این حوزه است.»
محمد فرجود تأکید کرد: «تعیین اهداف، رویکردها و استراتژیهای مشخص و شفاف از سوی بانک مرکزی در حوزه بانکداری دیجیتال و فینتک بسیار مهم است. این موارد باید بهگونهای باشد که ابعاد سرمایهگذاری، محدودیتها و ریسکها برای بانکها و سایر فعالان قابلتشخیص باشد.»
او در پایان افزود: «بانک مرکزی باید از تصدیگری و رقابت با سایر بازیگران پرهیز کند و همچنین دخالت تنظیمگر در مدلها و چارچوبهای درآمدزایی و کسبوکار بازیگران را کاهش دهد.»