پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
رویداد معرفی اولین رئالیتیشو اقتصادی ایران (کارمانی) برگزار شد / تأمین مالی جمعی در بستر شبکه نمایش خانگی فیلیمو
سکوی تأمین مالی جمعی کارنکراد روز یکشنبه ۱۲ شهریورماه، رویداد معرفی ابزار تأمین مالی جمعی و برنامه کارمانی را با هدف معرفی و بررسی چالشها، سازوکار، ارکان و الزامات تأمین مالی جمعی به همراه ارائهای با موضوعیت اولین رئالیتیشو اقتصادی بهصورت آنلاین برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومی کارنکراد، علیرضا آقااحمدی، مدیر تأمین مالی جمعی کارنکراد، ابتدا به معرفی ابزار تأمین مالی جمعی پرداخت و ادامه داد: «در جوامعی که سیستمهای مالی آن ظرفیت زیادی برای ایفای نقش در زمینه جذب سرمایه و تسهیل فرایند آن ندارند، کرادفاندینگ مورد توجه کسبوکارها قرار میگیرد. این ابزار در کشورهای درحالتوسعه با سهم بازاری قابل توجه در حال پیشرفت است.»
مدیر تأمین مالی جمعی سکوی کارنکراد پس از آن به تشریح تاریخچهای از کرادفاندینگ پرداخت و خاطرنشان کرد: «این ابزار در گذشته بیشتر بر پایه اهدا و پاداش جلو رفته و اکنون روشی که در ایران رواج دارد، از نوع تأمین مالی جمعی بر پایه مشارکت در درآمد است.»
او در صحبتهای خود به ارکان و مکانیسمهای تأمین مالی جمعی اشاره کرد: «زمانی طرحی روی سکوی کارنکراد قرار میگیرد که توجیه اقتصادی داشته باشد و بتواند ارزشی را هم برای سرمایهگذاران و هم برای سرمایهپذیران به همراه بیاورد.»
علیرضا آقااحمدی پس از آن، مسیر ارزیابی و نظارت را در کارنکراد بررسی کرد و به تشریح آمار و ارقامی از تجربه و سوابق این سکو پرداخت.
او در پایان از مسیر روشن این رویکرد نوین صحبت و ذکر کرد این ابزار، خالق تأثیرات کلانی است که تا چند سال آینده بهوضوح در بازارهای مالی پدیدار خواهد شد.
پس از آن هانیه صادقی، مدیر تولید برنامه کارمانی در سکوی کارنکراد، به ارائه و معرفی اولین رئالیتیشوی اقتصادی ایران با محوریت تأمین مالی جمعی پرداخت. او نقش این برنامه را در اکوسیستم نوآوری و فناوری عنوان کرد و گفت: «کارمانی با محوریت تأمین مالی جمعی و در بستر شبکه نمایش خانگی فیلیمو در ۲۵ قسمت پخش خواهد شد.
در این برنامه ۵۰ تیم حضور خواهند داشت و در هر قسمت دو تیم با هم به رقابت میپردازند و در نهایت ۲۵ تیم موفق به اخذ موافقت جهت شروع پویش تأمین مالی جمعی روی سکوی کارنکراد خواهند شد.
حدوداً ۲۵۰ میلیارد تومان از سرمایههای حقیقی و حقوقی برای ۲۵ تیم نوآور، فناور و دانشبنیان جذب خواهد شد. این برنامه با مجریگری پژمان بازغی و سه داور از میان نخبگان کارآفرینی و اقتصادی پخش خواهد شد.»
او از ورود سرمایههای خرد مردمی به چرخه اقتصاد و سیکلهای مالی پایداری که به کمک این ابزار برای کسبوکارها ایجاد میشود هم صحبت کرد.
صادقی به اهداف این برنامه و حوزههایی که بر آن متمرکز است هم اشاره کرد و مختصری از آیتمها و قوانین برنامه گفت: «توقع میرود ابزار تأمین مالی جمعی، به کسبوکارهای دانشبنیان معرفی شود و بتواند در زمینه رشد و توانمندسازی آنها گام بردارد. علاوه بر فرهنگسازی سرمایهگذاری در اقتصاد دانشبنیان، پیشبینی میشود حدوداً ۲۵۰ میلیارد تومان سرمایه در این برنامه برای کسبوکارها تأمین شود.»
در انتها مدیر تولید برنامه کارمانی از تلاشها و حمایتهای بانک کارآفرین و معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان قدردانی کرد که بهعنوان حامیان اصلی جریان اقتصاد دانشبنیان در کشور، توانستهاند در روند پیشرفت و توسعه نوآوری و فناوری در کشور تأثیرگذار باشند.