پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
تفاوت بین مستر کارت و ویزا کارت
این روزها کمتر کسی پیدا میشود که اسمی از مستر کارت و یا ویزا کارت نشنیده باشد و یا برند تجاریشان را در روزنامه و تلویزیون ندیده باشد. اما شاید کمتر کسی تا به حال به این دقت کرده باشد که این دو چه فرقی با یکدیگر دارند.
به هر کجای دنیا که میخواهید سفر کنید، برای داشتن یک سفر آرام و بی دردسر و داشتن خریدی راحت و لذت بخش از هر کجای دنیا که در حین سفرتان هستید، فقط کافی است کارتهای اعتباریتان را همراه خودتان داشته باشید؛ البته به شرط اینکه کارتتان توسط مستر کارت یا ویزا کارت پشتیبانی شود. مستر کارت و ویزا کارت دو رقیب سرسخت یکدیگر هستند که خدمات مشابهی به مشتریانشان ارائه میدهند. هر دو حجم عظیمی مشتری مختص به خود دارند و هر کدام دارای شبکهای گسترده هستند که این شبکهها بیشتر از صد کشور دنیا را پوشش میدهند. ما به عنوان یک مشتری معمولا فرق زیادی بین این دو نمیبینیم، جز دو برند متفاوت!
مستر کارت
مستر کارت یک شبکه جهانی پرداختی از طریق کارتهای اعتباری است که میتواند در سرتاسر دنیا در بیش از ۲۳ میلیون ناحیه جغرافیایی استفاده شود و میلیونها مشتری دارد. البته باید به این نکته اشاره کرد که مستر کارت، مستقیما برای مشتریان کارت صادر نمیکند. در عوض صدور کارتهای مستر کارت در دست بانکهایی است که مسئولیت خدمات مستر کارت را بر عهده گرفتهاند. همچنین هر نوع هزینهای که ما برای استفاده از مستر کارتمان میپردازیم به حساب بانک میرود و نه مستر کارت. در واقع مستر کارت درآمدش را از طریق ارائه خدمات به این بانکها به دست میآورد.
ویزا کارت
ویزا کارت هم در بیشتر نقاط دنیا حضور دارد و رقیب اصلی مستر کارت است. ویزا کارت هم مانند مستر کارت در دنیا مورد قبول است و تمام هزینههایی که مشتریان برای استفاده از آن پرداخت میکنند به حساب بانک طرف قراردادشان میرود و نه ویزا کارت. ویزا کارت هم درآمدش را از طریق ارائه خدماتش به بانکها در سرتاسر دنیا به دست میآورد. حالا اینطور فکر میکنید که هر کجا که بشود از مستر کارت استفاده کرد از ویزا کارت هم میتوان استفاده کرد.
تفاوتهای این دو
بین این دو شرکت ارائه دهنده خدمات کارتهای اعتباری جهانی تقریبا تفاوت چشمگیری وجود ندارد. حقیقت این است که این دو رقبای یک میدان هستند و می دانید که هر کجا رقابت باشد هر دو رقیب سعی میکنند بهتر از دیگری باشند. افراد معمولا وقتی میخواهند اولین کارت اعتباریشان را بگیرند زیاد به این فکر نمیکنند که ویزا پشتیبانیش میکند یا مستر، بیشتر به این فکر میکنند که کدام بانک جوایز بیشتر و بهتری دارد و اینکه چقدر برای هزینههای بانکیشان دریافت میکنند. یکی از تفاوتهایی که وجود دارد این است که تقریبا فقط در انگلستان شما میتوانید هم با ویزا و هم با مستر خرید کنید، این تقریبا در جاهای دیگر امکان پذیر نیست. یعنی یک ناحیه که مستر کارت را پوشش میدهد به احتمال زیاد ویزا کارت را پوشش نمیدهد و برعکس. پس تنها نکتهای که باید به آن توجه داشته باشید این است که قبل از سفرتان چک کنید و ببینید که مقصد شما را کدام شرکت بیشتر پوشش میدهد تا کارتتان را متناسب با آن بگیرید.
با سلام
لطفا بفرمایید تفاوت پیپال و ستریپ چیست؟