پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
مدیرعامل بیمه ایران از شرکت سیمرغ بازدید کرد
حسن شریفی، مدیرعامل بیمه ایران به همراه ساداتمیر، عضو هیئتمدیره؛ سلامی، معاون برنامهریزی و نوآوری؛ مهریار، عضو هیئتمدیره هلدینگ سبا و جمعی از مدیران ارشد بیمه ایران در آستانه هشتادوهفتمین سالگرد تأسیس بیمه ایران با حضور در شرکت ایدههای تجارت هوشمند سیمرغ از بخشهای مختلف این مجموعه بازدید کرده و ضمن دیدار و گفتوگوی گرم و صمیمانه با کارمندان، در جریان امور قرار گرفتند.
در ابتدای این دیدار شریفی با حضور در مرکز SRM (مرکز جامع ارتباط با ذینفعان بیمه ایران) از بخشهای مختلف این مرکز همچون خودرو (بیمه شخص ثالث، بدنه و…)، زندگی، غیر زندگی، درمان، حامی، گزارشها و مدیریت دانش دیدار کرد و سرپرستهای هر بخش نیز گزارش مبسوطی از نحوه عملکرد واحدهای خود به مدیرعامل بیمه ایران ارائه دادند. او در انتها به یکی از تماسهای دریافتی مرکز SRM از سوی ذینفعان پاسخ داد و پیگیر حل مشکل آن کاربر شد.
در ادامه مدیرعامل بیمه ایران از واحدهای تولید محصول و نرمافزار جامع بیمهگری شرکت سیمرغ بازدید کرد و از نزدیک با فرایند تولید محصولات نرمافزاری گوناگون در حال تولید شرکت سیمرغ آشنا شد.
علی محمدیزاده، مدیرعامل شرکت سیمرغ در جلسه شورای مدیران این شرکت که با حضور مهندس شریفی برگزار شد، گزارش جامعی از آخرین فعالیتها و پروژههای در دست اقدام شرکت از جمله تولید سوپراپلیکیشن سی، راهاندازی کسبوکار مراکز داده (Data Center)، نرمافزار جامع بیمهگری، مرکز تعمیر و نگهداری ماشینهای اداری، تولید نرمافزار بومی هلدینگ، ایجاد سامانه نظرسنجی و آزمونساز بیمه ایران و راهاندازی کسبوکار ارتباطات رادیویی را به حاضرین و مدعوین جلسه ارائه داد.
مدیرعامل بیمه ایران در این جلسه با تشکر از تمام مدیران سابق شرکت سیمرغ، خاطرنشان کرد: «اگر در این سالها توفیقی برای شرکت سهامی بیمه ایران حاصل شده، ناشی از خدمات شرکتهای تابعه بیمه ایران از جمله شرکت سیمرغ بوده است.»
شریفی با توجه به ماهیت فناورانه شرکت سیمرغ، انتظارات از این شرکت برای ورود به حوزههای جدید فناوری را بالا توصیف کرد و بیان داشت: «ما آرزو داریم صددرصد نرمافزارهای مورد نیاز بیمه ایران در سیمرغ تولید شود و هیئتمدیره بیمه ایران برای تحقق این امر از هیچ کمکی دریغ نمیورزد.»
او راه حل رشد و توسعه هرچه سریعتر سیمرغ را تغییر در برخی استراتژیها و فرایندها دانست و خبر ورود شرکت سیمرغ به پروژههای غیربیمهای حوزه نفت و گاز را بسیار خوشحالکننده توصیف کرد که ناشی از همین تغییر باور است.
لازم به ذکر است شرکت ایدههای تجارت هوشمند سیمرغ از شرکتهای تابع هلدینگ توسعه کسبوکار سبا وابسته به بیمه ایران بوده که سالهاست در حوزههای مختلف فناوری از جمله تولید نرمافزارهای اختصاصی صنعت بیمه، خدمات الکترونیکی پرداخت (پرداختیاری)، خدمات شبکه و زیرساخت – مراکز داده، تولید نرمافزار خاص منظوره (سفارش مشتری) فعالیت میکند و سامانه یکپارچه بیمهگری (سیب)، مرکز جامع ارتباط با ذینفعان (SRM)، نرمافزار بیمه ایران من، سامانه ثبت و پیگیری مکانیزه مکاتبات ارباب رجوع (ثپما)، سامانه سیبا، نسخه فارسی «Oracle BI Publisher» و… از نمونه محصولات و خدمات این شرکت است.