پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
ایرانسل پیشتاز توسعه ارتباطات روستایی در فروردین ۱۴۰۱
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، آمار اقدامات اپراتورهای ارتباطی در توسعه ارتباطات روستایی طی فروردین ۱۴۰۱ را منتشر کرد و بر این اساس، ایرانسل، پیشتاز توسعه ارتباطات روستایی در نخستین ماه نخستین سال قرن جدید است.
به گزارش روابط عمومی ایرانسل، عیسی زارعپور، با انتشار یک پست در صفحه خود در اینستاگرام، آمار اقدامات اپراتورهای ارتباطی در توسعه ارتباطات روستایی در استانهای مختلف ایران، از اول تا ۲۲ فروردین ۱۴۰۱ را منتشر کرد.
بر این اساس، از مجموع ۳۶ روستای بالای ۲۰ خانوار در ۱۱ استان، دسترسی ۲۵ روستا به شبکه ملی اطلاعات و اینترنت پرسرعت، توسط ایرانسل برقرار شده است. در این میان، ۱۱ روستا در استان آذربایجان شرقی، ۷ روستا در آذربایجان غربی، 1 روستا در بوشهر، 3 روستا در خراسان جنوبی، 1 روستا در خراسان رضوی، 1 روستا در سیستانوبلوچستان و 1 روستا نیز در استان کرمانشاه قرار دارند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در این پست اینستاگرامی، تأکید کرده است: «کار همکاران ما در وزارت ارتباطات تعطیلبردار نیست، حتی در تعطیلات نوروز. باید به عهدمان در اتصال تمامی روستاهای بالای ۲۰ خانوار کشور به شبکه ملی اطلاعات تا پایان امسال عمل کنیم. کار سختی است و نیاز به حمایت دولت و مجلس و مشارکت مردم داریم. انشاءالله پیش روستاییان عزیز روسفید خواهیم شد.»
ایرانسل، اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران و اپراتور پیشتاز در توسعه اینترنت پرسرعت روستایی، طی سالهای اخیر توانسته است نقش مهمی در ایجاد دسترسی مردم ساکن در روستاهای بالای ۲۰ خانوار کشور به شبکه ملی اطلاعات و اینترنت پرسرعت، بهخصوص در استانهای سیستانوبلوچستان، هرمزگان و کهگیلویه و بویراحمد، ایفا کند.
پیش از این، در سوم بهمن ۱۴۰۰ و در «آیین رونمایی از اتصال ۱۰۰۰ روستای بالای ۲۰ خانوار کشور به شبکه ملی اطلاعات» با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و مدیرعامل ایرانسل، زارعپور با تشکر از بیژن عباسیآرند، مدیرعامل و مجموعه کارکنان ایرانسل که در راهاندازی ارتباطات روستایی سهیم بوده و بسیار فعالانه ایفای نقش کردهاند، گفت: «زحمت اصلی در برقراری دسترسی روستاییان عزیز به اینترنت پرسرعت را این عزیزان میکشند.»
در این مراسم، سایت ارتباطی روستایی ایرانسل در شهرک غدیر دهستان سیاخ دارنگون در استان فارس، به نمایندگی از ۲۵۰ سایت ارتباطی روستایی ایرانسل افتتاح شد که با فناوری LTE-Pro، امکان دسترسی اهالی این روستا به اینترنت پرسرعت را فراهم کرد.
در نخستین گزارش وزیر ارتباطات از اقدامات اپراتورها در توسعه ارتباطات روستایی که ۱۴ دی ۱۴۰۰ منتشر شد نیز، ایرانسل، نخستین ارائهدهنده 5G و رکورددار سرعت اینترنت در ایران، با ایجاد دسترسی اینترنت پرسرعت برای مردم ۱۴ روستا در استانهای بوشهر، خراسان رضوی، خوزستان، سیستانوبلوچستان و فارس، از مجموع ۳۲ روستا در سراسر کشور، پیشتاز توسعه ارتباطات روستایی کشور بود.
همچنین وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، ۹ آذر ۱۴۰۰، طی بازدید از ساختمان مرکزی ایرانسل و افتتاح آنلاین سایت ارتباطی روستایی ایرانسل در روستای «آغوز دره» شهرستان گلوگاه استان مازندران، با اشاره به ادامه پروژه اتصال روستاهای بالای 20 خانوار به شبکه ملی اطلاعات، گفته بود: «باید ارتباطات این روستاها در سقف زمانی تعهدشده که پایان سال ۱۴۰۱ است، با کمک شما راهاندازی شود و این شدنی است، بهویژه در شرایط فعلی که زندگی و آموزش مردم به ارتباطات گره خورده است. زحمت زیادی کشیده شده و انصافاً کارهایی که ایرانسل انجام داده است، جزء اقدامات تر و تمیز و باکیفیت است و امیدواریم این مسیر با سرعت ادامه یابد.»
بیژن عباسیآرند، مدیرعامل ایرانسل نیز در این مراسم اظهار داشت: «ما مهمترین تعهد خود را در بخش شبکه ملی اطلاعات و پروژه توسعه ارتباطات روستایی (USO) میدانیم و تلاش میکنیم هر روز بهتر از گذشته، این تعهدات را عملیاتی کرده و آن را بر اساس برنامه زمانبندی پیش ببریم.»