پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
محمود واعظی کیست؟
این روزها ساکنان خیابان شریعتی منتظر مهمان جدیدی هستند تا از مجلس شورای اسلامی رای اعتماد بگیرد، راهی ساختمان مرکزی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات شود و سکان این وزارتخانه را در دست بگیرد. محمود واعظی گزینه نهایی رییس جمهور منتخب برای تصدی این پست است. وی متولد سال ۱۳۳۱، معاون پژوهشهای سیاست خارجی مجمع تشخیص مصلحت نظام و عضو ارشد شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه است که در کارزار انتخابات ۹۲ مشاور حسن روحانی نیز بود. واعظی دارای مدرک تحصیلی دکترای روابط بینالملل و هم چنین فوقلیسانس مهندسی الکترونیک میباشد. تنها سمت مرتبط با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات که واعظی تاکنون داشته مدیرعاملی شرکت مخابرات ایران در سالهای ۱۳۵۸ تا ۱۳۶۵ است. از آن پس وی وارد وزارت خارجه و از کارگزاران سیاست خارجی دوره ریاست جمهوری هاشمی رفسنجانی میشود. سوابق اجرایی محمود واعظی عبارت است از:
- مدیرعامل شرکت مخابرات ایران از سال ۱۳۵۸ تا ۱۳۶۵
- مشاور وزیر امور خارجه از سال ۱۳۶۵ تا ۱۳۶۶
- مشاور وزیر و رئیس ستاد روابط اقتصادی خارجی از سال ۱۳۶۶ تا ۱۳۶۸
- معاون سیاسی اروپا و آمریکا وزارت امور خارجه از سال ۱۳۶۸ تا ۱۳۷۶
- معاون اقتصادی وزارت امور خارجه از سال ۱۳۷۶ تا ۱۳۷۸
- معاون پژوهش های سیاست خارجی مرکز تحقیقات استراتژیک از سال ۱۳۷۸ تا کنون
- استاد مهمان در مقطع کارشناسی ارشد روابط بینالملل در دانشگاه علامه طباطبایی
گزینه نهایی تصدی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مولف چندین کتاب و مقاله مانند دین و روابط بینالملل، نفت و سیاست خارجی و … است و با نگاهی اجمالی به لیست، این نکته به چشم میآید که تمام کتابها و مقالات وی در حوزه سیاست خارجی و روابط بینالملل است و ارتباطات، مخابرات و فناوری اطلاعات در آن جایی ندارند. امید است که واعظی همانگونه که در سیاست خارجی چهرهای موجه و تاثیرگذار از خود بر جا گذاشت، بتواند در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز با توجه به مدرک تحصیلی فوق لیسانسش و تجاربی که طی سالها بر عهده داشتن سمتهای مدیریتی کسب کرده است، مفید و اثرگذار باشد.