راه پرداخت
رسانه فناوری‌های مالی ایران

اهداف دومین همایش بانکداری الکترونیک اعلام شد

معرفی دستاورد‌های نوین صنعت بانکداری در کشور، معرفی زیر ساخت‌ها و ابزارهای جدید پرداخت الکترونیک، ارتقای سطح دانش تخصصی مسوولان بانکی در حوزه نظام‌های پرداخت و آشنایی با جنبه‌های فرهنگی-‌اجتماعی و اقتصادی بانکداری الکترونیک مهم‌ترین اهداف «دومین همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت» هستند.

رییس پژوهشکده پولی و بانکی بانک‌ مرکزی جمهوری اسلامی ایران و دبیر «دومین همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت»- که در روزهای ۲۶ و ۲۷ دی‌ماه سال جاری در تهران برگزار می‌شود- ضمن اعلام مطلب فوق، بر کاربردی‌ بودن بحث‌های مطرح شده و عملیاتی شدن آنها پس از برگزاری همایش تاکید کرد.

دکتر فرهاد نیلی ضمن اشاره به برخی دستاوردهای اولین همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت گفت: ما در سال گذشته میزگردی با عنوان نظارت در بانکداری الکترونیک داشتیم که یک موضوع چالشی بود. دلیل آن هم این است که نظارت در حال حاضر بر اساس سیستم سنتی بانکداری صورت می‌گیرد و بانکداری الکترونیک مولودی است که انگار از والد خود چند گام جلوتر است. با چنین فرضی و به لحاظ جنبه تکنولوژیک بانکداری الکترونیک، نظارت باید حتما بر پایه دانش آی. تی باشد ولی از جنبه بانکی آن با نگاه سنتی، ناظر می‌گوید:حتما باید صورتحساب‌های مالی را رویت کنم. وی افزود: خوشبختانه در آن میزگرد، نمایندگان بخش‌های آی.تی و نظارت بانک مرکزی، صاحب نظرانی از بخش‌ خصوصی و شرکت‌های مرتبط و نمایندگان سازمان حسابرسی حضور داشتند و بحث‌های خوب و موثری صورت گرفت. در میزگردی هم که در خصوص Core Banking داشتیم، بحث‌های خوب و ارزشمندی مطرح شد و فضای خوبی را برای مفاهمه و همراهی بیشتر در خصوص مسائل و چالش‌های موجود فراهم کرد. وی تاکید کرد: بیان این دو مثال موردی برای این است که صحبت اولم را مبنی بر کاربردی بودن و عملیاتی شدن موضوعات مطرح شده در همایش، مستند به یک تجربه انجام شده کرده باشم و اتفاقا این همایش از این جهت و ایجاد وفاق و همدلی برای حل مشکلات موجود و اتفاق نظر در خصوص مسائل حوزه بانکی و مالی کشور، موفق بوده است و می‌توان انتظار داشت که در همایش دوم هم این مسیر پی گرفته شده و ادامه یابد. نکته قابل ذکر در این مورد هم آن است که در چنین بحث‌هایی ما در حقیقت یک شروع را تجربه کردیم و با عنایت به تحولات سریع این حوزه به دنبال آن هستیم که اگر موضوعی در همایش مطرح می‌شود که باید مسائل و موضوعات آن پیگیری و دنبال شود، در گردهمایی‌ها و جلساتی که بعد از همایش و در طول سال برگزار می‌شود یا در همایش‌های بعدی آن را دنبال کنیم تا موضوعی بدون نتیجه رها نشود.

منبع: دنیای اقتصاد

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.