پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان نرمافزار: شرکتهای ICT بیشترین ضربه را از تحریمها دیدند / سه وزارتخانه برای عبور از چالشها، نقشه راه مشترک طراحی کنند
محمدرضا طلایی گفت: «اگر میخواهیم از سال سخت و پرچالش ۹۸ عبور کنیم باید سه وزارتخانه فرهنگ و ارشاد، ارتباطات و صمت یک نقشه راه مشترک طراحی کنند و پیشنهاد تشکلها و بخش خصوصی را اجرایی کنند.»
به گزارش ایلنا، محمدرضا طلایی رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان نرمافزار، در خصوص وضعیت این صنعت در سال ۹۷ گفت: «تصمیماتی که دولت در حوزههای مختلف گرفت و قوانین مختلفی که ابداع کرد سبب شد اکثر فعالین اقتصادی کشور دچار مشکل شوند که فعالان حوزه فناوری اطلاعات نیز از این قاعده مستثنی نیستند.»
طلایی ادامه داد: «تصمیمات ارزی و قوانین گمرکی بیشترین ضربه را در این حوزه به شرکتهای دانشبنیان و صنایع هایتک وارد کرد. ضمن آنکه عدم وجود نقشه راه برای توسعه فناوری اطلاعات کشور از دیگر چالشهای سال ۹۷ بوده است.»
او در خصوص تاثیرگذاری تحریمها گفت: «حوزه فناوری اطلاعات به دلیل داشتن فناوری هایتک و بهروز دنیا تاثیرگذاری زیادی از تحریمها داشت. به طوری که کشورهایی که در حوزه انتقال فناوری و آموزش با ما قرارداد همکاری داشتند به بهانه تحریمها تمام فعالیت خود را تعلیق کردند و همانطور که اخیرا شاهد بودیم شرکت اپل دسترسی ایرانیها را بهخصوص در اپلیکیشنهای مالی به بهانه تحریمها محدود کرد. تحریمها عملا سرویسدهی بیشتر شرکتهایی که در بستر فناوری ارتباطات و اطلاعات فعال هستند را محدود کرده است.»
طلایی در خصوص سال ۹۸ و وضعیت این صنف گفت: «اگر میخواهیم از این سال سخت و پرچالش عبور کنیم باید سه وزارتخانه فرهنگ و ارشاد، ارتباطات و صمت یک نقشه راه مشترک برنامهریزی کنند و پیشنهاد تشکلها و بخش خصوصی را اجرایی کنند. در دنیای امروز فناوری ارتباطات و اطلاعات، موتور محرک اقتصاد کشورها است و عدم توجه به این حوزه باعث ضربه خوردن اقتصاد کشور خواهد شد.»