ایران کیش در جمع ۱۰ شرکت برترین تولید کننده نرم‌افزار ایران

ایران کیش در جمع ۱۰ شرکت برترین تولید کننده نرم‌افزار ایران

۱ دقیقه مدت مطالعه

ایران کیش از سوی وزارت صمت، به عنوان یکی از 10 شرکت برگزیده در گروه تولیدکنندگان برتر نرم‌افزار به دلیل تولید نرم‌افزارهای پرداخت الکترونیک و سوییچ پرداخت انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی کارت اعتباری ایران کیش، درمراسمی که به مناسبت روز ملی صنعت و معدن و در راستای تحقق شعار سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» و با حضور سید حامد عاملی معاون صنایع ماشین‌آلات و تجهیزات وزارت صمت برگزار شد، شرکت کارت اعتباری ایران‌کیش به عنوان یکی از واحدهای منتخب معرفی و لوح قدردانی این وزارتخانه را دریافت کرد.

در این مراسم، سید حامد علوی، ضمن تأکید بر اهمیت نوآوری و سرمایه‌گذاری در حوزه نرم‌افزار، ابراز امیدواری کرد که با تداوم حمایت‌ها و هم‌افزایی بین نهادهای دولتی و بخش خصوصی، مسیر رشد صنعت نرم‌افزار کشور بیش از پیش هموار شود.

گفتنی است مریم قدس گلشن، معاون توسعه محصول و نوآوری به نمایندگی از شرکت ایران‌کیش لوح تقدیر را دریافت کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب پیشنهادی

راه پرداخت را به گوگل پیشنهاد دهید
تا تازه‌ترین مطالب تخصصی فین‌تک را آسان‌تر در گوگل پیدا کنید
پیشنهاد به گوگل