پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
کیوسکهای هوشمند با اینترنت رایگان در تهران به بهرهبرداری رسید
مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران از آغاز نصب کیوسکهای هوشمند در پایتخت خبر داد. کیوسکهای هوشمند بهعنوان یکی از پروژههای برنامه «تهران هوشمند» برای ارائه انواع خدمات دیجیتال شهری ازجمله استفاده از اینترنت وای فای رایگان و انجام تراکنشهای مالی شهری برای نخستین بار مورد بهرهبرداری قرار میگیرند.
به گزارش روابط عمومی سازمان فاوای شهرداری تهران، دکتر محمد فرجود گفت: «کیوسکهای هوشمند شهری از جنس مبلمان شهری بوده و همانند دستگاههای ATM بانکی قابلیت نصب در معابر عمومی را برای ارائه خدمات شهری و ارتباطی دارند که فاز پایلوت آن با همکاری منطقه دو شهرداری تهران راهاندازی شد.»
دکتر فرجود با اشاره به اینکه این کیوسکها قابلیت ارائه خدمات ارتباطی ازجمله وای فای رایگان رادارند گفت: «این کیوسکهای هوشمند امکان جستجوی اماکن ورزشی، فروشگاهها، مساجد، رستورانها و… رادارند. همچنین قابلیت استفاده از نقشه دیجیتال شهر تهران جهت مسیریابی نیز در این کیوسکها فراهمشده است. مشاهده موجودی کارت بلیت الکترونیک و قابلیت شارژ این کارتها از دیگر خدمات ارائهشده در این کیوسکهاست.»
او ادامه داد: «در این کیوسکها علاوه بر این خدمات، اطلاعرسانی درباره وضعیت آبوهوا، مناسبتها و غیره نیز موجود است. همچنین توسعه این خدمات و سرویسها در جنبههای مختلف در اولویت توسعه این کیوسکهاست.»
مدیرعامل سازمان فاوای شهرداری تهران، نصب کیوسکهای هوشمند شهری را یکی از زیر پروژههای برنامه تهران هوشمند و گامی روبهجلو در حوزه رسیدن به شهر هوشمند توصیف کرد و گفت: «درواقع باید گفت در مسیر حرکت به سمت (تهران هوشمند) پروژههای متعددی تعریفشده است که مانند این پروژه به ترتیب، عملیاتی خواهند شد و محدود به یک منطقه خاص از تهران هم نمیشود و در مناطق مختلف شاهد طرحهای پایلوت تهران هوشمند خواهیم بود.»
او درباره محل نصب این کیوسکها گفت: «محل نصب کیوسکهای هوشمند شهری در فاز اول در محدوده میدان صنعت و مجتمعهای تجاری میلاد نور، لیدوما و پلاتین بوده است. در آیندهای نزدیک تعداد بیشتری از این کیوسکها در اماکن پررفتوآمد مانند اماکن تجاری و گذرگاههای شلوغ شهر نصب میشوند.»
فرجود در پایان تأکید کرد: «در آینده علاوه بر کارکرد ارائه خدمات به شهروندان از این کیوسکها برای جمعآوری دادههای شهری همچون وضعیت ترافیکی و میزان آلودگی هوا نیز میتوان استفاده کرد.»