راه پرداخت
رسانه فناوری‌های مالی ایران

بانک صنعت و معدن

بانک اعتبارات صنعتی که اولین بانک توسعه صنعتی در ایران است، به‌موجب قانون برنامه عمرانی هفت ساله دوم کشور در سال ١٣٣٥ باسرمایه اولیه 600 میلیون ریال و به‌منظور ایجاد و تقویت کارآفرینان بخش خصوصی تأسیس شد. سهام اولیه این بانک تماماً به دولت تعلق داشت ولی پس از حدود ٢٠ سال فعالیت، تصمیم گرفته شد که با فروش تدریجی سهام به بخش خصوصی موجبات غیردولتی شدن بانک مزبور فراهم شود.

در اواخر سال 1356 با فروش تدریجی حدود پنج درصد سهام به بخش خصوصی، زمینه غیردولتی شدن بانک آغاز شد. این بانک در مدت ٢٢ سال فعالیت خود ١١٠٧ فقره تسهیلات به مبلغ کل ٧/٨٦ میلیارد ریال به واحدهای تولیدی و خدماتی پرداخت کرده و در سرمایه‌گذاری ٧٠ واحد تولیدی و خدماتی نیز به مبلغ ١١ میلیارد ریال مشارکت حقوقی داشته است.

بانک توسعه صنعتی و معدنی ایران، دومین بانک توسعه صنعتی در سال ١٣٣٨ که ضمناً اولین بانک توسعه‌ای خصوصی در کشور به شمار می‌آمد، با سرمایه ٤٠٠ میلیون ریال به‌صورت شرکت سهامی عام تأسیس شد. این بانک متعلق به بخش خصوصی بود و حدود ٨٧ درصد سهام این بانک به افراد و مؤسسات ایرانی و ١٣ درصد بقیه متعلق به ١٩ بانک و مؤسسه خارجی بود . از ١٩ بانک خارجی ، 6 بانک انگلیسی، ٢ بانک فرانسوی، 4 بانک ژاپنی، ٢ بانک آمریکایی، ٢ بانک آلمانی، ١ بانک ایتالیایی و ٢ بانک هلندی بودند.

بانک توسعه و سرمایه‌گذاری ایران، سومین بانک توسعه‌ای در سال ١٣٥٢ با سرمایه ٠٥٠ر١ میلیون ریال که پنجاه درصد آن پرداخت‌شده بود، به‌صورت شرکت سهامی عام تأسیس شد. حدود ٨٢ درصد سهام این بانک به ٣٣٣٣ فرد و مؤسسه ایرانی و حدود ١٨ درصد باقی نیز به افراد و مؤسسات خارجی تعلق داشت.

شرکت سرمایه‌گذاری بانک‌های ایران در سال ١٣٥٥ با سرمایه اولیه ١٥ میلیارد ریال به‌صورت شرکت سهامی عام آغاز به فعالیت کرد. سهامداران این شرکت را ١٥ بانک ایرانی و ١٦٠٠ سهامدار از افراد حقیقی و حقوقی تشکیل می‌دادند.
این شرکت تا پایان سال ١٣٥٧ در ٢٢ مؤسسه تولیدی و خدماتی، مبلغی در حدود ٥/٢ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری و سهام ٢٢ مؤسسه تولیدی و خدماتی را به مبلغ یک میلیارد ریال خریداری کرد.

بعد از انقلاب اسلامی، بانک صنعت و معدن به‌موجب مصوبه مورخ ١٣٥٨/٠٧/٠٢ مجمع عمومی بانک‌ها، با اجازه حاصل از ماده ١٧ لایحه قانونی اداره امور بانک‌ها و از ادغام بانک‌های اعتبارات صنعتی، توسعه صنعتی و معدنی ایران، توسعه و سرمایه‌گذاری ایران و شرکت سرمایه‌گذاری بانک‌های ایرانی، صندوق ضمانت صنعتی و صندوق معادن تشکیل شد.

سال تأسیس:

1358

مدیرعامل:

سمت فعلی:
مدیرعامل و عضو هیئت‌مدیره بانک صنعت و معدن

اعضای هیئت‌مدیره:

سمت فعلی:
رئیس هیئت‌مدیره بانک صنعت و معدن

سمت فعلی:
عضو هیئت‌مدیره بانک صنعت و معدن

سمت فعلی:
عضو هیئت‌مدیره بانک صنعت و معدن

سمت فعلی:
عضو هیئت‌مدیره بانک صنعت و معدن

بانکداری الکترونیکی:

  • بانکداری اینترنتی
  • همراه بانک صنعت و معدن
  • قانون جدید چک
  • انواع کارت‌ها
  • تلفن بانک
  • هشدار های امنیتی
  • صحت اطلاعات ضمانت‌نامه ریالی
  • صحت اطلاعات ضمانت‌نامه ارزی
  • دریافت شناسه حساب بانکی
  • درگاه اینترنتی
  • پذیرش اینترنتی تسهیلات – پات
  • تعیین حساب وکالتی
  • اعطای تسهیلات
  • اعطای اعتبارات
  • انواع حساب

راه‌های ارتباطی:

وب‌سایتbim.ir

تلفن: 0218498 / 19-22029811

 دورنگار: 22029854 

پست الکترونیک: info@bim.ir

نشانی: تهران، خیابان ولیعصر، بالاتر از تقاطع چمران، شماره 2917

لینک شرکت در شبکه‌های اجتماعی:


آخرین نوشته‌ها و اخبار درباره بانک صنعت و معدن


بانک صنعت و معدن

بانک‌های کشور صاحب چند شرکت هستند؟ در یک گزارش پر از عدد، نگاهی آماری به کسب‌وکارهای زیرمجموعه بانک‌ها انداخته‌ایم

تا پایان شهریورماه ۱۴۰۳ کسب‌وکارهای زیرمجموعه بانک‌ها ۴۸۴ شرکت بوده‌اند؛ بانک‌های ملی، ملت، تجارت و ملل در صدر فهرست هستند. بانک‌ها در بیش‌تر این شرکت‌ها بالای ۸۰درصد سهام دارند و اکثر این کسب‌وکارها را هم خودشان تأسیس کرده‌اند

محمود شایان مدیرعامل بانک صنعت و معدن شد

محمود شایان با حكم وزیر امور اقتصادی و دارایی به عنوان مدیرعامل بانک صنعت و معدن منصوب شد. به گزارش روابط عمومی بانک صنعت و معدن، عبدالناصر همتی طی حکمی محمود شایان را به سمت مدیرعامل بانک صنعت و معدن منصوب كرد.در حكم انتصاب او آمده

وزارت اقتصاد از پرداخت تسهیلات بدون ضامن به دو میلیون نفر خبر داد / جامعه هدف محدود وام بدون ضامن

در حالی‌ که همواره نسبت به روند دریافت تسهیلات به‌خصوص وام خرد از شبکه بانکی انتقاد وارد است و متقاضیان با سختگیری‌هایی در زمینه اخذ ضامن مواجه می‌شوند، وزارت اقتصاد به‌تازگی گزارش داده که بانک‌های دولتی از بهمن سال 1400 تا 31 خردادماه سال