اولین راهکار بانکداری ویدیویی موبایلی در ایالات متحده راه‌اندازی شد

اولین راهکار بانکداری ویدیویی موبایلی در ایالات متحده راه‌اندازی شد

۱ دقیقه مدت مطالعه

شرکت POPin Video Banking قصد دارد با ادغام با بخش Bankon Mobile Video شرکت فایننشیال تَوون، اولین راهکار بانکداری ویدئویی موبایلی تعاملی را برای بانک‌ها، اتحادیه‌های اعتباری و دیگر ارائه‌دهندگان سرویس‌های مالی در ایالات متحده فراهم کند.

جن پرانگر بنیان‌گذار و مدیرعامل POPin می‌گوید: «POPin ثمره و نتیجه یک عمر تلاش و فعالیت برای ایجاد بانکداری ویدئویی به افراد ازطریق تمام پلتفرم‌های دیجیتالی موجود است.»

بانکداری ویدیویی موبایلی

با این وجود، پرانگر پلتفرم جدید را به‌عنوان مشارکتی‌ترین نوع پلتفرم برای تمامی مؤسسات مالی توصیف کرد و گفت: «پلتفرم POPin انجام برخی کارها مانند بررسی قراردادها، تأیید هویت و امضای مدارک را ساده و آسان می‌کند. ثمره این ادغام جدید، ورود برخی ویژگی‌های جدید مانند به اشتراک‌گذاری صفحه نمایش آنی و هم‌مرورگری را برای افراد فراهم می‌کند.»

مؤسساتی مانند اتحادیه اعتباریPioneer Federal در آیداهو و اتحادیه اعتباری مالی Southwest در تگزاس ازجمله مؤسساتی هستند که درحال به‌کارگیری و اجرای این راهکار جدید در خدمات و سرویس‌هایشان هستند.

منبع: Banking technology

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب پیشنهادی

راه پرداخت را به گوگل پیشنهاد دهید
تا تازه‌ترین مطالب تخصصی فین‌تک را آسان‌تر در گوگل پیدا کنید
پیشنهاد به گوگل