پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
نگاهی به ۵ غول استارتآپی کره جنوبی
اتاق بازرگانی تهران / کره جنوبی استارتآپهای تکشاخ یک میلیارد دلاری ندارد. آخرین باری که کره جنوبی دو شرکت با ارزش یک میلیارد دلار داشت، به سال 2015 برمیگردد؛ اما گویا در سال 2018 اوضاع قرار است تغییر کند. تعداد استارتآپها در حال رشد است و کره جنوبی در این مسیر تقویت میشود.
فوربز در گزارشی به 5 استارتآپ برتر کره جنوبی پرداخته است. طبق این گزارش درآمد سالانه استارت آپ تحویل غذای Baedal Minjok سال گذشته با رشد 80 درصدی مواجه شد. Viva Republica استارتآپ فینتک هم از دیگر استارتآپهای کره جنوبی است که در حال تبدیل شدن به شرکت یک میلیارد دلاری است.
استارتآپ سازنده اپ اجتماعی Hyperconnect و تحویل غذای تازه Kurly هم در این بازار رشد خواهند کرد.
موبایل: Hyperconnect
این استارت آپ برگشت به چت آنلاین و آزاد دهه 90 در تلفنهای همراه است.
این استارت آپ انتظار دارد سالانه 100 میلیون دلار درآمد داشته باشد و بتواند در اولیه عرضه عمومی (IPO) حاضر شود.
بلاکچین: Mediblock
این استارتآپ میخواهد اطلاعات پزشکی را در پایگاه دادهای در بلاکچین ایجاد کند. به این صورت که پروندههای چندین بیمارستان در یک فهرست امن قرار میگیرد.
این استارتآپ توسط یک دندانپزشک و دکتر راهاندازی شده است. این پلت فرم تا اواخر 2018 راهاندازی خواهد شد.
غذا: Market Kurly
خوردن غذای سالم در کره جنوبی دشوار شده است. استارتآپ Market Kurly یک پلت فرم تجارت الکترونیک است که این فرصت را اختیار کاربران قرار میدهد تا غذای ارگانیک به قیمت ارزان سفارش دهند و صبح روز بعد تحویل بگیرند.
این استارتآپ رقابت با فروشگاههای عمدهفروشی و غولهای خردهفروشی را در پیش گرفته است و میگوید درآمد سالانهاش سه برابر شده و سال گذشته حدود 53 میلیارد وون کره جنوبی بوده است.
تجارت اجتماعی: Zigzag
این استارتآپ در زمینه مد و فشن فعالیت میکند.
این استارتآپ بیش از 10 میلیون بار دانلود شده است که حدود 20 درصد از جمعیت کره جنوبی است. حجم معاملات این استارتآپ سال گذشته به 350 میلیارد وون کره جنوبی رسید.
بازی کامپیوتری: KSV
بازیهای کامپیوتری در کره جنوبی کسبوکاری جدی است و حالا این استارتآپ میخواهد به قهرمان بینالمللی تبدیل شود.
این استارتآپ در سیلیکونولی و سئول توسط برخی از بنیانگذاران شرکت Kabam راهاندازی شد.
سلام خسته نباشید
در مورده استارت آپ فین تک در کره جنوبی مطلبی دارید ؟ یا منبعی؟
این مطلبی که نوشتید در این صفحه همان مطلب درباره ی «استارت اپ فین تک در کره ی جنوبی » هست؟