پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
نقش کلیدی حرکت اول در تابآوری کسبوکارهای نوپا؛ کارگاه «نقشه راه برای مدیریت تداوم کسبوکار» با حضور مدیران کسبوکارهای نوپا برگزار شد
کارگاه آموزشی «نقشه راه برای مدیریت تداوم کسبوکار» با حضور مدیران عامل و مدیران ارشد استارتاپهای پورتفوی سرمایهگذاری حرکت اول و شرکتهای زیرمجموعه همراه اول، روز سهشنبه ۲۴ تیرماه ۱۴۰۴ در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد. در این رویداد، شرکتکنندگان با مفاهیم کلیدی تابآوری و تداوم کسبوکار در شرایط بحران و الزامات استاندارد بینالمللیISO 22301 آشنا شدند و در پایان دوره، گواهی معتبر این استاندارد را دریافت کردند.
به گزارش روابط عمومی حرکت اول، مهدیار آقانصیر، مدیرعامل حرکت اول، در حاشیه این کارگاه با اشاره به آسیبهای واردشده به برخی کسبوکارهای پورتفوی حرکت اول در جریان جنگ اخیر گفت: «از همان روزهای ابتدایی، ارزیابی خسارتها را آغاز کردیم و ضمن پیگیری مسائل پیشآمده با استفاده از ظرفیتهای همراه اول و سایر حامیان اکوسیستم نوآوری، برای حمایت از استارتاپها اقدام کردیم».
او با تأکید بر لزوم افزایش تابآوری کسبوکارهای نوپا افزود: «حرکت اول بهعنوان یک سرمایهگذار خطرپذیر، خود را متعهد به ارتقای اکوسیستم نوآوری کشور میداند و با برگزاری چنین کارگاههایی در تلاش است تا استارتاپها را برای مقابله با بحرانهای پیشرو توانمند کند».
در این رویداد، اعضای هیئتمدیره شرکت حرکت اول نیز حضور داشتند و از نزدیک در جریان دغدغهها و نیازهای فعالان استارتاپی در شرایط بحرانی قرار گرفتند. تصمیماتی نیز برای تقویت حمایتها از کسبوکارهای آسیبدیده اتخاذ شد.
برگزاری این کارگاه بخشی از سلسه برنامههای توانمندسازی حرکت اول برای توسعه آموزشهای تخصصی در حوزه نوآوری است. این شرکت اعلام کرده است که در آینده نیز کارگاههایی با محوریت توانمندسازی مدیران و تیمهای اجرایی کسبوکارهای نوآور را در دستور کار دارد.
در جریان این کارگاه، درسآموختهها و تجربه عملی استارتاپ «میاره» در مواجهه با بحران جنگ تحمیلی ۱۲ روزه اخیر بهعنوان مطالعه موردی ارائه شد که براساس مدل بومی شرکت با بهرهگیری از تجربه استارتاپهای اوکراین، لبنان و سوریه در جریان جنگهای منطقهای بود؛ ارائهای که با استقبال حاضران مواجه شد و یکی از بخشهای تأثیرگذار برنامه بود.