پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
مدیرعامل بانک سینا: مهمترین رخداد دهه 80 پس از ظهور بانک های خصوصی اجرای سیستم بانکداری متمرکز است
مدیرعامل بانک سینا در اولین همایش بین المللی بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت که روز یکشنبه 30 بهمن ماه جاری در سالن همایش های برج میلاد برگزار شد، مهمترین رخداد دهه 80 پس از ظهور بانک های خصوصی در ایران را اجرا و پیاده سازی سامانه بانکداری متمرکز در نظام بانکی عنوان کرد.
دکتر عبدالناصر همتی در میزگرد بانکداری یکپارچه که با حضور دیگر کارشناسان امر برگزار شد، حضور بانک های خصوصی در کشور را نقطه عطفی در توسعه فرهنگ خدمات دهی به مشتریان به ویژه از سوی بانک های دولتی برشمرد که پیاده سازی سامانه بانکداری متمرکز (Core Banking) در بانکها این فرایند را تکمیل کرد.
وی در ادامه به تجربه پیاده سازی این سامانه در بانک سینا و مشکلات پیش روی آن اشاره کرد و ضمن تعریف جامعی از این سامانه گفت: بانک سینا به دلیل سابقه فعالیت 23 ساله در عرصه نظام پولی کشور و دارا بودن بیش از 3 میلیون سپرده گذار و رقم بالای تسهیلات گیرندگان، با مشکلات متعددی در تبدیل حسابها و پیاده سازی سیستم بانکداری یکپارچه با آن رو به رو بود اما استقرار این سامانه با زحمات شبانه روزی همکاران من در بانک سینا به خوبی طی دو سال به پایان رسید در حالی که برخی بانک های خصوصی دیگر با چنین مشکلی مواجه نبودند، کما اینکه برخی بانک های قدیمی نیز هنوز مشکلشان حل نشده است.
وی گفت: با پیاده سازی این سامانه در بانک سینا، حضور مشتریان در شعب بانک به 23 درصد تقلیل یافت و امروز 77 درصد تراکنش ها در خارج از شعبه صورت می گیرد؛ این در حالی است که تعداد تراکنش های بانک سینا هم از 2 میلیون به 8 میلیون تراکنش در سال جاری افزایش یافته است.
دکتر همتی، ثبات مدیریتی و ساختار سازمانی در بانک ها را در مستقر ساختن این سامانه بسیار مهم دانست و خاطر نشان کرد: با توجه به مزیت هایی چون شفافیت عملکرد و کنترل «آنلاین» تراکنش ها که این سامانه به همراه دارد، مقاومت هایی در اجرائی کردن آن صورت می گیرد که اگر ثبات و اراده مدیریتی وجود نداشته باشد، استقرار آن با مشکلاتی همراه خواهد بود.
مدیرعامل بانک سینا در پایان با تأکید بر اینکه مردم طعم خدمات نوین بانکی را چشیده اند و انتظارات از نظام بانکی بالا رفته و این راهی است که پیمودن آن جبراً از عهده بانک ها خارج شده است، به نقش بانک مرکزی در این خصوص اشاره کرد و گفت: این بانک بایستی از جایگاه بالاتری به نظام بانکی نظارت داشته باشد و ضمن پرداختن به توسعه ساختارها و فراهم ساختن بسترها، اجرای پروژه ها را به خود بانک ها واگذار کند تا همه بانک های کشور از سامانه بانکداری متمرکز برخوردار شوند.
منبع: بانک سینا