نبرد شبکه‌های اجتماعی در صنعت پرداخت آغاز شد

نبرد شبکه‌های اجتماعی در صنعت پرداخت آغاز شد

فیس‌بوک مجوز پرداخت الکترونیک را از بانک مرکزی ایرلند گرفته است تا توانایی پرداخت را از طریق اپلیکیشن فیس‌بوک مسنجر برای کاربران فیس‌بوک امکان‌پذیر سازد؛ این قابلیت هم‌اکنون برای کاربران آمریکایی موجود بوده و به زودی به اروپا نیز خواهد آمد.

به گزارش سرمدنیوز، بانک مرکزی ایرلند نیز صدور مجوز پرداخت‌های بین‌المللی محدود ازجمله صدور پول الکترونیک و سرویس‌های پرداخت را برای فیس‌بوک تأیید کرده است. این مجوز در اکتبر ۲۰۱۶ صادر شده است.

facebook-mark-zukerberg-1000-way2pay-95-09-24

اگر به اپلیکیشن فیس‌بوک مسنجر خود نگاه کرده باشید متوجه می‌شوید ویژگی پرداخت به این اپلیکیشن اضافه شده ‌است و به مشتریان امکان می‌دهد تا برای دوستان خود از طریق اپلیکیشن فیس‌بوک مسنجر پول ارسال کنند البته در حال حاضر این سرویس پرداخت فقط برای ایالات‌متحده ارائه شده است.

گزارش‌ها نشان می‌دهد که در آینده‌ای بسیار نزدیک شبکه‌های اجتماعی سرویس‌های پرداخت را به مدل کسب‌وکاری خود اضافه خواهند کرد.

نمایش لینک کوتاه
لینک کوتاه: https://way2pay.ir/3czn کپی شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب پیشنهادی