جابجایی 3 کیوسک بانک شهر در پایتخت

جابجایی 3 کیوسک بانک شهر در پایتخت

مدیرعامل شرکت توسعه و نوآوری شهر از جابجایی تعدادی از کیوسک‌های شهرنت بانک شهر در تهران خبر داد.

به گزارش ایسنا، مسیح قائمیان بابیان اینکه در کل کشور جانمایی 34 نقطه از کیوسک‌های شهرنت که ایراد داشتند انجام شد، گفت: «در کلان‌شهر تهران فقط در 3 نقطه جانمایی‌ها درست نبود و آن‌ها را جابجا کردیم. فقط شهرنت ابتدای پاسداران جمع‌آوری شد، البته ما می‌خواستیم برخی شهرنت ها را جمع‌آوری کنیم که شهرداری‌های مناطق اعلام کردند، بماند و آن‌هایی که مانع تردد بودند را جابجا کردیم.»

مدیرعامل شرکت توسعه و نوآوری شهر با اشاره به اینکه در حال حاضر مشکلی نداریم، افزود: «اگر شهروندان در نقطه‌ای از شهر مشاهده کردند که مشکلی در کیوسک‌ها وجود دارد، به‌محض اطلاع در کوتاه‌ترین زمان ممکن به مشکل آن‌ها رسیدگی می‌کنیم.»

او بابیان اینکه طی بررسی‌های به عمل آمده کیوسک‌هایی که ایراد داشته‌اند و برای تردد شهروندان مشکل ایجاد می‌کردند را برداشته‌ایم، تصریح کرد: «اولویت ما رفاه حال شهروندان است و نمی‌خواهیم در تردد آن‌ها مشکلی ایجاد شود.»

قائمیان با اشاره به اینکه تا پایان شهریور 300 کیوسک شهرنت در کل کشور راه‌اندازی شده است، خاطرنشان کرد: «در این کیوسک‌ها خدمات بانکی ارائه می‌شود. در ابتدای شروع به کار، کیوسک‌ها را در 40 کیلومتری شعب فیزیکی بانک مستقر می‌کردیم.»

مدیرعامل شرکت توسعه و نوآوری شهر در خصوص اینکه در حال حاضر در شهرهایی مستقر می‌شویم که بانک شهر در آنجا شعبه ندارد، اضافه کرد: «تمامی خدمات بانک شهر را از طریق کیوسک‌های شهرنت ارائه می‌کنیم. این در حالی است که در مناطق مرزی و نقاط دور افتاده نیز کیوسک‌های شهرنت را مستقر می‌کنیم.»

نمایش لینک کوتاه
لینک کوتاه: https://way2pay.ir/3kvc کپی شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب پیشنهادی