اختلال در شبکه پرداخت هم‌زمان با مسابقه انگلیس؛ پایانه‌های فروش در فروشگاه‌ها و بارهای بریتانیا از کار افتاد

اختلال در شبکه پرداخت هم‌زمان با مسابقه انگلیس؛ پایانه‌های فروش در فروشگاه‌ها و بارهای بریتانیا از کار افتاد

گاردین گزارش داده که اختلال در سرویس Worldpay، یکی از شرکت‌های بزرگ پردازش پرداخت در بریتانیا، هم‌زمان با مسابقه تیم ملی انگلیس باعث شد برخی فروشگاه‌ها و بارها نتوانند پرداخت‌های کارتی را بپذیرند و شماری از مشتریان ناچار به استفاده از پول نقد شوند

اختلال در سرویس شرکت Worldpay هم‌زمان با برگزاری مسابقه تیم ملی انگلیس، پرداخت‌های کارتی را در بخش‌هایی از بریتانیا مختل کرد. برخی فروشگاه‌ها و بارها نتوانستند پرداخت‌های کارتی را بپذیرند و مشتریان ناچار به استفاده از پول نقد شدند.

اختلال در پرداخت‌های کارتی همزمان با برگزاری مسابقه تیم ملی انگلیس، فروشگاه‌ها و بارهای بریتانیا را با مشکل مواجه کرد.

مشتریان گزارش داده‌اند که در فروشگاه‌هایی مانند تسکو و همچنین برای خرید نوشیدنی در برخی بارها مجبور به استفاده از پول نقد شده‌اند؛ اتفاقی که به اختلال در سرویس شرکت پردازش پرداخت Worldpay نسبت داده شده است.

کاربران شبکه‌های اجتماعی از زمان وقوع این اختلال ابراز نارضایتی کردند یکی از کاربران نوشت: «اختلال سراسری در Worldpay باعث شده میخانه‌های شلوغ بریتانیا نتوانند به

مشتریانی که پول نقد همراه ندارند، نوشیدنی بفروشند. اصلاً اتفاق خوبی نیست.» کاربر دیگری در شبکه اجتماعی X نوشت: «باورنکردنی است. همزمان با بازی شلوغ تیم انگلیس، سرویس WorldPay روی پایانه‌های کارت از کار افتاده است. بخش‌های مختلف از اختلال پایانه‌ها گزارش می‌دهند.»

سخنگوی تسکو در این‌باره گفت: «مشکلی که پرداخت‌های حضوری و آنلاین را تحت تأثیر قرار داده بود، اکنون برطرف شده است. بابت این اختلال از مشتریان عذرخواهی می‌کنیم.»

گزارش تکمیلی این خبر را سارا باتلر تهیه کرده است.

منبع: گاردین

نمایش لینک کوتاه
لینک کوتاه: https://way2pay.ir/nl6z کپی شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب پیشنهادی