گواهی موقت مالیاتی با اعتبار سه‌ماهه برای واحدهای تولیدی و خدماتی در شرایط اضطراری صادر شد

گواهی موقت مالیاتی با اعتبار سه‌ماهه برای واحدهای تولیدی و خدماتی در شرایط اضطراری صادر شد

در پی تصمیم ستاد رفع موانع تولید، واحدهای تولیدی و خدماتی بدون بدهی مالیاتی می‌توانند از گواهی موقت مالیاتی با اعتبار سه‌ماهه بهره‌مند شوند؛ اقدامی که با هدف جلوگیری از وقفه در فعالیت بنگاه‌ها و تسهیل فرایندهای اداری در شرایط اضطراری اتخاذ شده است.

به گزارش تسنیم، در راستای حمایت از تولیدکنندگان و حفظ پایداری فعالیت‌های اقتصادی در شرایط خاص کشور، ستاد رفع موانع تولید در مصوبه‌ای، تسهیلاتی را در حوزه مالیاتی برای واحدهای تولیدی و خدماتی در نظر گرفت.

بر اساس این مصوبه که با هدف جلوگیری از رکود اقتصادی، صیانت از اشتغال و تداوم تولید داخلی در شرایط ناشی از جنگ و وضعیت اضطراری اتخاذ شده، وزارت امور اقتصادی و دارایی با محوریت سازمان امور مالیاتی کشور مکلف شده است نسبت به صدور گواهی موقت موضوع تبصره یک ماده (186) قانون مالیات‌های مستقیم اقدام کند.

مطابق این تصمیم، برای واحدهای تولیدی و خدماتی که فاقد بدهی مالیاتی هستند، گواهی موقت مالیاتی با اعتبار سه‌ماهه صادر خواهد شد. این گواهی تا پایان سال مالی منتهی به اسفندماه 1403 معتبر بوده و زمینه ادامه فعالیت این واحدها را بدون وقفه فراهم می‌کند.

هدف از اجرای این مصوبه، کاهش موانع اداری پیش‌روی فعالان اقتصادی، تسهیل فرایندهای قانونی و ایجاد ثبات نسبی در محیط کسب‌وکار عنوان شده است. به‌ویژه در شرایط فعلی، این اقدام می‌تواند به تداوم فعالیت بنگاه‌ها و جلوگیری از اختلال در چرخه تولید و اشتغال کمک کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب پیشنهادی