راه پرداخت
رسانه فناوری‌های مالی ایران

دلیل افزایش قیمت بسته‌های اینترنت چیست؟

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به افزایش اخیر تعرفه‌های اپراتورهای تلفن همراه اعلام کرد که درخواست اولیه اپراتورها برای افزایش ۷۵ درصدی قیمت‌ها پس از بررسی‌های کارشناسی رد شده و در نهایت سقف مجاز افزایش تعرفه‌ها ۲۰ درصد تعیین شده است؛ افزایشی که به گفته او با در نظر گرفتن شرایط اقتصادی و معیشتی مردم تصویب شده است.

به گزارش روابط عمومی خانه ملت، ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در پاسخ به پرسشی درباره افزایش قیمت بسته‌های اپراتورهای تلفن همراه در هفته‌های اخیر و میزان بهبود کیفیت خدمات، توضیح داد: «درخواست اولیه‌ای که از سوی اپراتورها مطرح شده بود، افزایش قیمت تا سقف ۷۵ درصد بود. این درخواست به نهاد تخصصی، یعنی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ارجاع داده شد و در آنجا جلسات متعدد کارشناسی با این رویکرد برگزار شد که هزینه‌های نامتعارف نباید به سبد هزینه‌های مردم تحمیل شود.»

او افزود: «در این جلسات، موضوع با دقت و جزئیات بررسی شد و در نهایت جمع‌بندی کارشناسی بر این قرار گرفت که اپراتورها حداکثر تا سقف ۲۰ درصد مجاز به افزایش قیمت باشند.»

وزیر ارتباطات با اشاره به شرایط اقتصادی حوزه ارتباطات گفت: «واقعیت این است که حدود ۶۵ درصد از هزینه‌های مرتبط با حوزه ارتباطات کشور، هزینه‌های ارزی است و افزایش نرخ ارز به‌طور طبیعی هزینه‌های این بخش را بالا می‌برد. از سوی دیگر، افزایش مصرف انرژی و برق، رشد حقوق نیروی انسانی و سایر هزینه‌های جاری نیز از جمله عواملی بود که به‌صورت دقیق و با در نظر گرفتن شرایط معیشتی مردم مورد بررسی قرار گرفت.»

هاشمی در پایان تأکید کرد: «هرگونه افزایش قیمت بیش از ۲۰ درصد تخلف محسوب می‌شود و از مردم عزیز درخواست می‌کنم در صورت مشاهده چنین مواردی، موضوع را از طریق سامانه ۱۹۵ اعلام کنند. در صورت دریافت گزارش، بلافاصله برخورد لازم انجام خواهد شد.»

منبع خانه ملت
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.