پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
نگاهی به صحبتهای فاطمی و دیواندری در همایش آموزش بانکداری جامع بانک ملی
همایش آموزشی بانکداری جامع با حضور سید ولی اله فاطمی اردکانی عضو هیئتمدیره بانک، دکتر دیواندری رئیس پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی و جمعی از مسئولان و کارشناسان بانک ملی برگزار شد.
در این همایش فاطمی اردکانی طی صحبتهایی اظهار داشت: «باید قبول کنیم که خیلی از نظامهای اقتصادی در جهان در حال تغییر هستند و لازم است در کشور ما نیز نظام بانکداری، نگاه خود را به کسبوکار و بازار عوض کند و با ایدههای نو و طرحهای جدید و مدرن به راه خود ادامه دهد.عرصه بانکداری در دوران کنونی دارای شرایط خاصی از منظر شیوه انجام کار و نتایج عملکردی کسبوکار است. رقابت، شکل جدیدی به خود گرفته است و مزیتهای رقابت در بانکها، دیگر چندان پایدار باقی نمیمانند.»
فاطمی اردکانی افزود: «در این بین مشتریان نیز با دسترسی گستردهتر و سهلتر به اطلاعات، دست به انتخابهای دقیقتری میزنند و هزینههای جابجایی میان بانکها برای ایشان کمتر شده است و به همین نسبت هزینههای جذب و نگهداشت مشتریان در مدلهای سنتی کسبوکار به قیمت از دست رفتن سود عملیاتی تمام میشود.»
دیواندری رئیس پژوهشکده پولی و بانکی در ادامه با عنوان اینکه ما باید ببینیم که صنعت بانکداری ما در کجا قرار داشته و چه راهی در پیش رو دارد، گفت: «گاهی اوقات در صنعت داخلی بانکداری کشور بحث رقابت داخلی مطرح میشود ولی ما باید نگاهی هم به فضای بینالمللی داشته باشیم چراکه در واقع رقیب بانک ملی ایران، بانکهای معتبر خارجی هستند که در راه هستند و در داخل نمیتوان رقیبی برای بانک ملی ایران پیدا کرد و در واقع هر آنچه همه خوبان دارند بانک ملی ایران بهطور یکجا دارد. باید ببینیم با ورود بانکهای خارجی به کشور صنعت بانکداری ما چه تواناییهایی در برابر آن دارد و چگونه میتواند با آن رقابت کند و ما چه راهکارهایی باید داشته باشیم تا در رقابت با آنها عقب نمانیم.»
وی ادامه داد: «باید تلاشمان را بیشتر کنیم تا صنعت بانکداری کشور را بهروز کنیم و دانش بانکداری و علم بانکداری در کشور را افزایش دهیم تا در گردونه رقابت با بانکهای جهانی امکان رقابت داشته باشیم. در واقع مدل جدید بانکداری در دنیا این است که آنها ساختار بانکشان را تغییر دادهاند و متناسب با نیازهای مشتریان عملکرد بانکشان را تنظیم کردهاند. تنها راه برای رسیدن به موفقیت و حضور درصحنه بانکداری بینالمللی این است که به سمتوسوی بانکداری جامع حرکت کنیم.»
منبع: بانک ملی