راه پرداخت
رسانه فناوری‌های مالی ایران

پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری از ۱۳۶ همت فراتر رفت / بیش از ۹۲۲ هزار نفر وام ودیعه مسکن دریافت کردند

با تمهیدات بانک مرکزی در تسریع و تسهیل پرداخت تسهیلات تکلیفی، شبکه بانکی کشور از ابتدای سال جاری تا ۱۵ مهرماه، بیش از ۱۳۶ هزار میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج و فرزندآوری به متقاضیان پرداخت کرده است. در این مدت، ۶۰۲ هزار نفر موفق به دریافت وام خود شده‌اند.

پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۱ درصد رشد داشته و تسهیلات قرض‌الحسنه فرزندآوری نیز با ۱۰ درصد افزایش همراه بوده است.


رشد ۱۱ درصدی وام ازدواج در مقایسه با سال گذشته


بر اساس اعلام بانک مرکزی، در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و نیز قوانین بودجه سنواتی، از ابتدای سال جاری تا ۱۵ مهرماه بیش از ۱.۱۱۲.۱۶۵ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج به ۳۳۲ هزار نفر از متقاضیان پرداخت شده است. این میزان معادل ۱۰۱ درصد سهمیه روزانه تعیین‌شده بوده و نشان می‌دهد شبکه بانکی در تحقق هدف‌گذاری‌های تعیین‌شده عملکردی فراتر از برنامه داشته است. همچنین از نظر مبلغ پرداختی، تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۱ درصد رشد را تجربه کرده است.


افزایش پرداخت وام فرزندآوری


از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا ۱۵ مهرماه، شبکه بانکی بیش از ۲۴۶.۸۴۵ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه فرزندآوری به ۲۷۰ هزار نفر از متقاضیان پرداخت کرده است. این میزان معادل ۸۴ درصد سهمیه روزانه تعیین‌شده بوده و از نظر حجم پرداختی نیز نسبت به سال قبل ۱۰ درصد رشد داشته است.


پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن به بیش از ۹۲۲ هزار نفر


به استناد اطلاعات سامانه وزارت راه و شهرسازی و در چارچوب اجرای ماده (۹) قانون ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بها و ماده (۴) قانون جهش تولید مسکن، تا تاریخ ۱۲ مهرماه ۱۴۰۴، از ۱,۰۸۵,۱۰۲ نفر متقاضی تسهیلات کمک ودیعه مسکن، تعداد ۹۲۲,۰۳۴ نفر موفق به دریافت تسهیلات به مبلغ ۱,۰۹۲ هزار میلیارد ریال شده‌اند. همچنین ۱۶۳,۰۶۸ نفر دیگر در مرحله تشکیل پرونده برای دریافت این تسهیلات قرار دارند.

بانک مرکزی تأکید کرده است که شبکه بانکی با هدف حمایت از خانواده‌ها و ترویج ازدواج و فرزندآوری، همچنان بر اجرای کامل قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت پافشاری می‌کند.
این نهاد، تسریع در پرداخت تسهیلات تکلیفی، ایجاد شفافیت در آمارها و نظارت مستمر بر عملکرد بانک‌ها را از اولویت‌های خود در سال ۱۴۰۴ اعلام کرده است.

منبع بانک مرکزی
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.