رونمایی از هویت بصری جدید گروه فن‌آوا در الکامپ 28

رونمایی از هویت بصری جدید گروه فن‌آوا در الکامپ 28

گروه فن‌آوا قصد دارد در نمایشگاه الکامپ از لوگوی جدید خود رونمایی کند. حسین خزلی، معاون اجرایی گروه فن‌آوا با اشاره به این که گروه فن‌آوا از سوم تا ششم مهر ماه 1404 در سالن 38 نمایشگاه بین‌المللی الکامپ حضور دارد، بیان کرد: «در این نمایشگاه فرصتی ایجاد شده تا محصولات، خدمات و حوزه‌های کسب‌وکاری جدید گروه فن‌آوا معرفی شوند.»

به گزارش ارتباطات و برند گروه فن‌آوا، خزلی اظهار کرد: «گروه فن‌آوا باتوجه به رویکرد جدید خود و شعار نمایشگاه الکامپ 28 خدمات، محصولات و دستاوردهای خود را در حوزه هوشمندسازی، هوش مصنوعی و امنیت سایبری ارائه می‌کند.»

گروه فن‌آوا پس از 22 سال فعالیت در حوزه فناوری اطلاعات طی بیست و هشتمین نمایشگاه الکامپ از لوگوی جدید خود رونمایی می‌کند. هویت بصری جدید فن‌آوا در راستای رویکرد جدید گروه فن‌آوا و ری‌برندیگ این گروه طراحی شده است.

معاون اجرایی گروه فن‌آوا با بیان این که برنامه مدون 5 ساله‌ای با رویکرد مؤثر ملی در حوزه‌های جدید فناوری در این شرکت طراحی شده است، گفت: «هویت بصری جدید فن‌آوا از تغییرات نوین در حوزه‌های کسب‌وکاری و روند به روز شدن این گروه الهام گرفته شده است. این لوگو نمادی از پویایی، نوآوری و گام‌های تازه فن‌آوا در مسیر توسعه و نقشه راه جدید فن‌آوا به شمار می‌رود.»

گروه فن‌آوا فعالیت تخصصی خود در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در سال 1381 آغاز کرده و در حال حاضر بیش از 12 شرکت زیرمجموعه دارد.

نمایشگاه الکامپ 28 با محور هوش مصنوعی و با شعار «سرمایه‌گذاری هوشمند، توسعه پایدار» برگزار می‌شود. بازدیدکنندگان می‌توانند طی چهار روز برگزاری الکامپ از ساعت 9 تا 16 از غرفه فن‌آوا واقع در سالن 38 بازدید کنند.

نمایش لینک کوتاه
لینک کوتاه: https://way2pay.ir/catq کپی شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب پیشنهادی