راه پرداخت
رسانه فناوری‌های مالی ایران

۱۲ شهریور؛ قرعه‌کشی زنده جشنواره «دعوت طلایی» بانکینو

جشنواره «دعوت طلایی» بانکینو که از ۲۰ اردیبهشت آغاز شده، در روزهای پایانی خود قرار دارد و طبق برنامه‌ریزی، مراسم نهایی آن در ۱۲ شهریور به‌صورت زنده برگزار خواهد شد. در این مراسم، برندگان ۶۰ شمش طلا معرفی می‌شوند.

به گزارش روابط عمومی بانکینو، در این جشنواره، کاربران با دعوت دوستان خود به بانکینو، امتیاز دریافت کرده و در قرعه‌کشی شرکت داده می‌شوند. ساختار قرعه‌کشی به‌گونه‌ای است که در صورت برنده‌شدن هر دعوت‌شونده، دعوت‌کننده او نیز همان جایزه را دریافت می‌کند. در مجموع، ۳۰ دعوت‌شونده و ۳۰ دعوت‌کننده صاحب شمش طلا خواهند شد.

امتیازهای کسب‌شده در این جشنواره علاوه بر ورود به قرعه‌کشی، برای دریافت تسهیلات بانکی بانکینو از جمله «وامینو» (اعتبار ماهانه بدون ضامن) و «وامینو اقساطی» قابل استفاده است.

مراسم قرعه‌کشی به‌صورت زنده برگزار می‌شود و نام برندگان اعلام خواهد شد. این رویداد پایان‌بخش جشنواره‌ای است که مدل آشنای «کد دعوت» را به فرصتی برای کسب امتیاز و بهره‌مندی از خدمات مالی واقعی تبدیل کرده است.

منبع بانکینو
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.