پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
سید فرشاد فاطمی و دیگر مسئولان در تکاپوی بزرگترین رویداد در حوزه بانکداری
بیستویکم ماه بعد بزرگترین رویداد سالانه در حوزه بانکداری الکترونیکی کشور آغاز میشود. همایش بانکداری الکترونیک و نظامهای پرداخت که زمستان چهار سال اخیر برگزارشده است، یک ماه دیگر پنجمین دورهاش را آغاز خواهد کرد. در جریان این همایش چندین سخنرانی و میزگرد توسط متخصصان بانکداری الکترونیکی برگزار میشود.
برگزارکننده این رویداد پژوهشکده پولی و بانکی است که این روزها مسئولان این پژوهشکده در تکاپو برای اجرای آن هستند. تاکنون هم نشستهایی برای شرح جزئیات آن برگزارشده است. کمیته علمی این همایش و در رأس آن معاون پژوهشی پژوهشکده پولی و بانکی نیز وظیفه تأمین محتوای علمی این همایش را بر عهدهدارند.
سید فرشاد فاطمی اردستانی، معاون پژوهشی پژوهشکده پولی و بانکی در رأس این کمیته قرار دارد. او تاکنون در چند همایش تخصصی بانکداری سخنرانی کرده است. سال گذشته در دومین کنفرانس بینالمللی ایکوبیگ مقالهای ارائه کرد و ضمن آن برخی از چالشهای موجود در نظام بانکی را نبود رقابت به معنای اقتصادی آن، وضعیت دستوری نرخ سود بانکی و منفی بودن نرخ حقیقی سود برای دورههای طولانی، حجم وسیع تسهیلات تکلیفی و تصور دولتها مبنی بر تسلط بر منابع بانکی همچون خزانه، وجود مؤسسات اعتباری که بدون نظارت فعالیت میکنند، بهروز نبودن زیرساختهای بانکی، موانع شدید و بزرگ برای ورود و خروج، تنوع اندک خدمات و کم بودن ابزارهای مالی، مسئله تعداد زیاد شعب، وجود پدیده بانکهای دولتی خصوصی شده با حفظ ماهیت قبلی، تعارض عملکرد بانکها با قانون عملیات بانکی بدون ربا و قدیمی بودن قوانین پولی و بانکی کشور عنوان کرد. مقاله مشترک او با دکتر فرهاد نیلی و دکتر هنرور با عنوان «بررسی ساختار صنعت بانکداری و رابطه اندازه و عملکرد بانکها در ایران» بود.
او که مدرک دکترای اقتصاد از دانشگاه UCL لندن دارد اکنون مدیر گروه اقتصاد دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف است. فاطمی مدرک کارشناسی ارشد اقتصاد از دانشگاه اسکس انگلستان دارد، در موسسه عالی پژوهش در برنامهریزی و توسعه، کارشناسی ارشد مهندسی سیستمهای اقتصادی، اجتماعی خوانده و از دانشگاه صنعتی اصفهان مدرک کارشناسی مهندسی برق گرایش الکترونیک گرفته است. این استاد اقتصاد خرد، در دانشگاه درزمینه تئوری بازیها، سازمانهای صنعتی و طراحی بازار تدریس و تحقیق میکند.
منبع: هفته نامه عصر ارتباط