راه پرداخت
رسانه فناوری‌های مالی ایران

تکذیب شایعات عدم واگذاری سهام ایران خودرو و سایپا توسط وزیر صمت

اتابک: دولت سهام خودروسازان را واگذار خواهد کرد.

در پی انتشار شایعاتی مبنی بر توقف واگذاری سهام ایران‌خودرو و سایپا، وزیر صنعت، معدن و تجارت، سید محمد اتابک، این اخبار را تکذیب کرد و تأکید نمود که دولت همچنان به برنامه خود در خصوص واگذاری سهام این دو شرکت بزرگ خودروساز ادامه می‌دهد. او افزود: «هیچ اشکال خاصی در فرآیند واگذاری سهام خودروسازها وجود ندارد و برنامه دولت واگذاری است.»

این اظهارات در واکنش به نامه‌ای «خیلی محرمانه» از سوی دبیرخانه شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا بود که به مدیران عامل ایران‌خودرو و سایپا ارسال شده و در آن از توقف هرگونه واگذاری و تغییر در سهام این شرکت‌ها تا تعیین تکلیف نهایی گزارش ساماندهی صنعت خودروسازی خبر داده شده بود.

در پی انتشار این نامه، نمادهای معاملاتی ایران‌خودرو و سایپا در بازار بورس متوقف شدند که باعث واکنش‌های منفی در بازار سرمایه شد. با این حال، وزیر صمت با تأکید بر ادامه روند واگذاری‌ها، سعی در کاهش نگرانی‌های سرمایه‌گذاران و فعالان بازار داشت.

همچنین، مرکز رسانه قوه قضائیه نیز در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که ادعاها درباره توقف واگذاری سهام خودروسازان در جلسه شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا مطرح نشده و تصویب نشده است.

در نهایت، گروه خودروسازی سایپا نیز در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که فرآیند واگذاری سهام چرخه‌ای این گروه متوقف نشده و در انتظار اخذ مجوزهای لازم از مراجع قانونی است.

با توجه به این توضیحات، به نظر می‌رسد که شایعات منتشر شده در مورد توقف واگذاری سهام ایران‌خودرو و سایپا بی‌اساس بوده و روند واگذاری‌ها همچنان طبق برنامه ادامه خواهد یافت

منبع سنا سایپا
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.