راه پرداخت
رسانه فناوری‌های مالی ایران

مرکز مدیریت راهبردی افتا ۵۳ مجوز برای شرکت‌های متقاضی فعالیت در حوزه افتا صادر کرد

مرکز مدیریت راهبردی افتا، فروردین‌ماه با درخواست صدور و یا تمدید ۵۳ مجوز شرکت‌های متقاضی فعالیت در زیرساخت‌های حیاتی کشور موافقت کرد. این پروانه‌های فعالیت برای شرکت‌های متقاضی در حوزه‌های چهارگانه خدمات افتایی (عملیاتی، مدیریتی، فنی و آموزشی) و محصولات افتایی صادر شده است.

به گزارش ایسنا، موافقت با درخواست صدور و یا تمدید مجوز شرکت‌های متقاضی فعالیت در حوزه سایبری زیرساخت‌های حیاتی کشور در ماه گذشته، به نسبت ماه مشابه سال قبل، بیش از ۱۰ درصد رشد داشته است.

مرکز مدیریت راهبردی افتا همچنین با ۵ درخواست اخذ مجوز به دلیل عدم احراز صلاحیت فنی و یک درخواست دیگر به دلیل عدم احراز صلاحیت اعتباری، موافقت نکرده است. با توجه به رویکرد حمایتی مرکز مدیریت راهبردی افتا از شرکت‌های خصوصی، تعداد ۱۰ درخواست اخذ مجوز، علیرغم نداشتن شرایط فنی لازم برای اخذ مجوزهای مربوط، مورد مخالفت قرار نگرفتند و با فراهم کردن شرایط اصلاح درخواست، به متقاضیان عودت داده شدند.

این اقدام در ادامه سیاست‌های حمایتی مرکز مدیریت راهبردی افتا از شرکت‌های خصوصی و تقویت صنعت امنیت سایبری کشور در راستای تقویت زیرساخت‌های حیاتی کشور صورت گرفته است. همچنین به‌دنبال این روند، در مجموع در چهار ماه گذشته، مرکز مدیریت راهبردی افتا با درخواست صدور و یا تمدید ۲۹۴ مجوز شرکت‌های متقاضی فعالیت در زیرساخت‌های حیاتی کشور موافقت کرده است.

منبع ایسنا
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.