راه پرداخت
رسانه فناوری‌های مالی ایران

رئیس سازمان بورس: سهم بازار سرمایه از نظام تأمین مالی کشور به ۵۰ درصد خواهد رسید

حجت‌اله صیدی، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار اعلام کرد که سهم بازار سرمایه از تأمین مالی کشور تا ۵ سال آینده به ۵۰ درصد خواهد رسید. او همچنین گفت که ۲۵ استارتاپ و شرکت دانش‌بنیان در صف پذیرش بازار نوآفرین هستند

حجت‌اله صیدی، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری سیما، با موضوع عملکرد دولت و مجلس در تحقق سرمایه‌گذاری، حضور پیدا کرد. او در این برنامه با بیان اهمیت سرمایه‌گذاری برای دولت چهاردهم اعلام کرد که سهم بورس از نظام تأمین مالی تا ۵ سال آینده به ۵۰ درصد خواهد رسید. او همچنین به پذیرش شرکت‌های دانش‌بنیان در بازار نوآفرین اشاره کرد و اعلام کرد ۲۵ شرکت در صف پذیرش این بازار هستند.

به گزارش ایرنا، او بیان کرد: «سرمایه‌گذاری برای تولید همیشه دغدغه‌های مسئولان بوده و سال‌هاست تولید مسئله محوری است؛ بنابراین دولت چهاردهم همت خاصی را برای سامان و رونق تولید به خرج داده است.»

او در ادامه توضیح داد که برنامه‌های دولت در این مسیر ۳ محوریت دارد: تعبیه مشوق‌های مختلف برای تولید در لایحه بودجه، اجرای قانون تولید و زیرساخت و تدوین برنامه پنج قسمتی در خصوص ارتقای اقتصاد کشور توسط سازمان برنامه.

صیدی گفت: «در سطح کلان یک شعار داریم و آن هم رشد اقتصاد است؛ وقتی برای سال یک شعار مشخص می‌شود قاعدتاً تمرکز به آن سمت می‌رود؛ بر همین مبنا در بازار سرمایه نیز شروع به تعریف صندوق‌های جدید برای تأمین مالی تولید کردیم.»

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار از تعریف اوراق مرابحه برای تأمین مالی بنگاه‌های کوچک و متوسط گفت و اعلام کرد: «در افقی ۴ تا ۵ ساله باید سهم بورس از نظام تأمین مالی افزایش یابد و به هدف تأمین مالی ۵۰ – ۵۰ بین بانک و بازار سرمایه برسیم. با برنامه‌ریزی‌های انجام شده در بازار سرمایه، عرضه‌های اولیه در حوزه شرکت پروژه‌ها شروع و بستر لازم برای انتشار اوراق مرابحه فراهم شده است؛ به نحوی که در حال حاضر تعداد قابل توجهی از تولیدکنندگان تقاضای دریافت مجوز انتشار اوراق مرابحه دارند.»

حجت‌اله صیدی با اشاره به روند فزاینده ورود پول به بورس توضیح داد: «حجم معاملات روزانه در بازار سرمایه از ۲۰ همت عبور کرده و احتمالاً از این عدد بالاتر هم خواهد رفت. معتقدیم بازار سرمایه موتور محرک عملیات اقتصادی و اشتغال است و باید توسعه یابد.»

او درمورد شرکت‌های دانش بنیان بیان کرد: «بازار سرمایه به عرضه اولیه بنگاه‌های کوچک و متوسط در فرابورس شتاب داده است و بازار نوآفرین از شرکت‌های دانش‌بنیان استقبال می‌کند تا جذب سرمایه شروع شود.»

او در پاسخ به سوالی درمورد تعداد شرکت‌های پذیرش‌شده گفت: «تاکنون ۵ شرکت در بازار نوآفرین پذیرش شده و ۲۵ شرکت در صف پذیرش هستند. این شرکت‌ها برای پذیرش در این بازار باید مجوز معاونت علمی و صورت‌های مالی قابل اتکا داشته باشند.»

منبع ایرنا
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.