پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
نرخ کرایه حملونقل عمومی تهران از اول اردیبهشت ۱۴۰۴ افزایش پیدا میکند
از اول اردیبهشتماه ۱۴۰۴، کرایه تاکسی در تهران بهطور میانگین ۳۶.۸ درصد افزایش پیدا میکند، بلیت مترو ۲۵ درصد گران میشود و کرایه اتوبوسهای تندرو به ۲۷۵۰ تومان و اتوبوسهای معمولی به ۳۰۰۰ تومان میرسد
بنابر مصوبه شورای اسلامی شهر تهران و با تأیید فرمانداری، از دوشنبه اول اردیبهشتماه ۱۴۰۴ نرخهای کرایه ناوگان حملونقل عمومی پایتخت (تاکسی، مترو و اتوبوس) برای سال جاری اعمال شده و افزایش مییابد.
به گزارش ایرنا، بر اساس مصوبه مذکور نرخ کرایه تاکسی در سال جدید بهصورت میانگین ۳۶.۸ در نظر گرفته شده است. البته بنابر اعلام مدیرعامل تاکسیرانی تهران امسال با توجه به اینکه یکی از بزرگترین دغدغه و درخواست شهروندان و تاکسیرانان ارتقای سطح خدمات به ویژه در شرایط خاص مثل ساعات اوج ترافیک بوده، بنابراین شهرداری تهران با ایجاد نوآوری در لایحه نرخ کرایه سال جاری اقدام به تدوین ضابطه اجرایی این موضوع کرد که موردپذیرش اعضای شورای اسلامی شهر تهران واقع شد.
شادی مالکی، مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران ادامه داد: «بر این اساس، شاخصهای متغیر مؤثر بر نرخ کرایه و زمان سفر مسافران با ناوگان حملونقل عمومی بهویژه تاکسی احصا و توسط شورای اسلامی شهر تصویب شد. همچنین اعمال شاخصهای مورداشاره از طریق سامانه هوشمند تاکسیرانی قابلاجرا خواهد بود.»
به گفته مالکی، در خصوص تاکسیهای خطی فعال در سیستم تاکسی برخط نیز همانند سال گذشته مدت زمان سفر در مبلغ کرایه تأثیرگذار و نرخ شناور کرایه اعمال میشود.
مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران اظهار کرد: «بر اساس ماده ۳۲ قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی، شهرداری موظف به ساماندهی شرکتهای خصوصی حملونقل مسافر درونشهری است. این الزام در ماده ۱۷ آییننامه اجرایی قانون مذکور و ضوابط ابلاغی وزارت کشور به استانداریها (موضوع ماده ۱۸ همان آییننامه) نیز مورد تأکید قرار گرفته است. در همین راستا، شورای اسلامی شهر تهران سازمان تاکسیرانی را موظف کرده است برای این شرکتها پروانه فعالیت صادر کند. بنابراین، هرگونه ارائه خدمات از سوی این شرکتها بدون مجوز شهرداری تهران، تخلف محسوب میشود.»
مالکی همچنین گفت: «در مصوبه نرخ کرایه سال جاری، بهای خدمات دریافتی از تاکسیرانان با حداقل افزایش نسبت به سال گذشته تعیین شده است. نرخ بلیتهای مبلغدار مترو نیز ۲۵ درصد افزایش یافته است، اما در خط پرند، بهمنظور ایجاد توازن و همسانسازی با سایر خطوط، ۱۱ درصد از این افزایش کاسته شده است. همچنین در سال جاری، کف قیمت بلیت اتوبوسهای تندرو (BRT) در خطوط شهری تهران ۲ هزار و ۷۵۰ تومان و بهای بلیت اتوبوسهای معمولی ۳ هزار تومان تعیین شده است.»
شادی مالکی بیان کرد: «شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه همچنین اقدام به تجهیز ایستگاههایی که فاقد دستگاه کارتخوان هستند، کرده ولی در ایستگاههای فاقد این دستگاه، وجهی از مسافران دریافت نمیشود.»
نوسازی ۵ خط اتوبوسرانی منطقه ۲۱
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران از تحقق نوسازی ۵ خط اتوبوسرانی منطقه ۲۱ با ۴۹ دستگاه اتوبوس جدید خبر داد و افزود: «با نوسازی ۲ خط اتوبوسرانی منطقه ۲۱ که امروز انجام شد، پنج خط از هفت خط فعال این منطقه نوسازی شد.»
احمد قیومی در آیین ورود ۲۳ دستگاه اتوبوس جدید به ناوگان اتوبوسرانی شهرداری منطقه ۲۱ که با حضور شهردار منطقه و جمعی از مسئولان شهری برگزار شد در تشریح عملیات نوسازی خطوط اتوبوسرانی منطقه ۲۱ گفت: «امروز دو خط تهرانسر شرقی-مترو صادقیه و شهرک دانشگاه-پایانه آزادی با ۲۳ دستگاه نوسازی شد.»
او با اشاره به وضعیت ناوگان این منطقه گفت: «در حال حاضر هفت خط اتوبوسرانی با ۷۱ دستگاه اتوبوس در منطقه ۲۱ مشغول خدمترسانی هستند. با نوسازی خطوط ۴۱۶ و ۲۵۳، تعداد خطوط نوسازیشده به پنج خط با ۴۹ دستگاه اتوبوس خواهد رسید.»
قیومی ادامه داد: «پیشتر خطوط شهرک شهرداری-پایانه آزادی، پایانه استقلال-پایانه آزادی و وردآورد-مترو وردآورد نوسازی شده بود.»
او تأکید کرد: «دو خط باقیمانده شهرک دریا-پایانه آزادی و شهرک آزادی-پایانه آزادی نیز مطابق با اولویتهای از پیش تعیینشده، در ماههای آینده تحت نوسازی قرار خواهند گرفت.»