راه پرداخت
رسانه فناوری‌های مالی ایران

تقسیم سود ۶۶۷ ریالی به ازای هر سهم در مجمع پرداخت الکترونیک پاسارگاد تصویب شد

در مجمع عمومی سالیانه شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد برای سال مالی منتهی به ۳۰ آذر ۱۴۰۳، سود تقسیمی هر سهم ۶۶۷ ریال تصویب شد. همچنین مدیرعامل این شرکت با ارائه گزارشی از عملکرد مالی و عملیاتی، به رشد درآمد، توسعه ابزارهای پرداخت و رتبه‌های کسب‌شده در صنعت پرداخت کشور اشاره کرد

مجمع‌ عمومی عادی سالیانه شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد برای سال مالی منتهی به ۳۰ آذر ۱۴۰۳، روز یکشنبه ۳۱ فروردین‌ماه ۱۴۰۴ با حضور ۸۷ درصدی سهام‌داران برگزار شد و بر اساس مصوبات مجمع، سود تقسیمی هر سهم (DPS) معادل ۶۶۷ ریال تعیین شد.

در این مجمع، محمد آجدانی، مدیرعامل شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد، گزارشی از عملکرد شرکت ارائه داد. او با اشاره به تأسیس شرکت در سال ۱۳۸۴ و تحولات اساسی در دوره‌های مختلف، به تمرکز جدید شرکت بر حوزه پرداخت الکترونیکی و دستاوردهای به‌دست‌آمده اشاره کرد. آجدانی تأکید کرد که در سال ۱۴۰۱، نماد پی‌پاد به‌عنوان یکی از شرکت‌های ثبت‌شده در بازار سرمایه معرفی شد و در همان سال، عنوان «رشد یابنده‌ترین شرکت صنعت پرداخت» را کسب کرد.

در بخش عملکرد مالی، آجدانی اعلام کرد که درآمد شرکت در سال مالی منتهی به ۱۴۰۳ از مرز ۵۶ هزار میلیارد ریال عبور کرده و سود خالص آن بیش از ۳ هزار میلیارد ریال ثبت شده است. همچنین در حوزه عملیاتی، شرکت بیش از ۱.۷ میلیون دستگاه کارت‌خوان فعال داشته و بیش از ۴ میلیارد تراکنش پردازش کرده است که ارزش کل آن به بیش از ۱۲.۷ هزار میلیارد ریال رسیده است. در حوزه پذیرش اینترنتی نیز، با در اختیار داشتن بیش از ۳۱ هزار ابزار فعال، شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد موفق به مدیریت بیش از ۴۲ میلیون تراکنش به ارزش ۱.۶ هزار میلیارد ریال شده است.

آجدانی همچنین از صدور بیش از ۹ میلیون کارت بانکی و فروش شارژ تلفن همراه به ارزش بیش از ۳۴ هزار میلیارد ریال خبر داد. بر اساس نتایج مالی، این شرکت توانسته است در میان شرکت‌های فعال در بورس، رتبه سوم از لحاظ درآمد عملیاتی و رتبه دوم از نظر سود ناخالص را در صنعت پرداخت به‌دست آورد.

در بخش تصویب صورت‌های مالی شرکت، نماینده سازمان بورس اعلام کرد که تقسیم سود ۸۰ تومانی برای سهام‌داران «سهام جایزه» ممکن نیست. این تصمیم به دلیل عدم ثبت آگهی افزایش سرمایه پی‌پاد پیش از برگزاری مجمع اتخاذ شد. در این خصوص، محمد آجدانی، مدیرعامل پی‌پاد، علت تأخیر در ثبت افزایش سرمایه را عدم دریافت تأییدیه لازم از بانک مرکزی عنوان کرد.

آجدانی در این رابطه توضیح داد که پیش از برگزاری مجمع، باید تأییدیه بانک مرکزی اخذ می‌شد که این اقدام انجام شده است. پس از برگزاری مجمع نیز، برای ثبت افزایش سرمایه، بار دیگر نیاز به دریافت این تأییدیه وجود داشت. او افزود که این فرایند خارج از کنترل شرکت بوده است و توضیح داد سهام‌دارانی که از تاریخ ۲۹ دی‌ماه تا ۲۱ اسفندماه (پس از بازگشایی نماد) سهام خریداری کرده‌اند، سهام جایزه دریافت نخواهند کرد. با این‌ حال، آجدانی خاطرنشان کرد که این دسته از سهام‌داران متضرر نشده‌اند؛ چراکه افزایش سرمایه از محل سود انباشته بوده و خرید سهام پس از بازگشایی نماد با قیمت پایین‌تری انجام شده است.

آجدانی همچنین اعلام کرد که شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد، در زمینه تعداد کارت‌خوان‌های فعال سیستمی و دارای تراکنش، رتبه نخست را در میان شرکت‌های پرداخت الکترونیکی کشور کسب کرده است. افزون بر این، شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد در جایگاه سوم از نظر درآمد عملیاتی و در رتبه دوم از نظر سود خالص در صنعت پرداخت قرار دارد.

در پاسخ به یکی از سهام‌داران مبنی بر کاهش ۷۶ درصدی سود خالص در سه‌ماهه پایانی سال ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه سال قبل، آجدانی توضیح داد که درآمدها در این صنعت به‌صورت متقارن توزیع نمی‌شوند و ممکن است در مقاطع زمانی مختلف، نوسان‌هایی در سطح درآمدها ایجاد شود. او همچنین به چالش‌های موجود در جذب و نگهداشت نیروی انسانی متخصص در صنعت ICT اشاره کرد و افزود که بخش زیادی از افزایش هزینه‌های شرکت، ناشی از همین موضوع بوده است. همچنین، آجدانی با اشاره به هزینه‌های مالی شرکت، تصریح کرد که تمامی تسهیلات دریافتی به دارایی‌های قابل توجه تبدیل شده‌اند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.