راه پرداخت
رسانه فناوری‌های مالی ایران

محمد حاجی‌میرزایی، مدیرعامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای شد

محمد حاجی میرزایی توسط سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان مدیرعامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای انتخاب شد. پیش از این محمدامین حاجی هاشمی مدیرعامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای بود.

حاجی میرزایی متولد سال ۱۳۶۲ و فارغ‌التحصیل رشته مهندسی مکانیک است. در سوابق کاری او عضو هیئت‌مدیره بنیاد، معاون آموزش بنیاد و دبیر هشتمین جشنواره بازی‌های رایانه‌ای دیده می‌شود. او بیش از ۱۰ سال در صنعت بازی‌سازی حضور و در پروژه‌های ساخت بازی مشارکت داشته است.

در متن حکم سیدعباس صالحی خطاب به محمد حاجی‌میرزایی آمده است:

«در اجرای ماده ۷ اساسنامه بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای و با توجه به صورت‌جلسه هیئت‌امنا، به شمارۀ ۲۲۴۲۷ مورخ ۱۴۰۳/۱۲/۱۲ به موجب این حکم، به مدت سه سال به عنوان «عضو هیئت‌مدیره بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای» منصوب می‌شوید. امید می­‌رود با استعانت از خداوند متعال و همکاری و تعامل با اعضای هیئت‌مدیره و بهره‌گیری از کلیه ظرفیت‌های موجود این صنعت، در جهت حمایت، رشد و ارتقای موضوع بازی‌های ویدئویی و رایانه‌ای و تدوین راهبردها و سیاست­‌های مناسب و ایجاد زمینه برای شکوفایی خلاقیت‌های جوانان و انجام وظایف محوله موفق و مؤید باشید.»

همچنین وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در احکام جداگانه دیگری محمد حاجی‌میرزایی، محمدصادق افراسیابی، فرزانه شریفی، سید محمدحسین سجادی نیری و ناصر جاهدنیا را به‌عنوان اعضای هیئت‌مدیره بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای منصوب کرد. در متن این احکام نیز آمده است:

«در اجرای ماده ۷ اساسنامه بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای و با توجه به صورت‌جلسه هیئت‌امنا، به شمارۀ ۲۲۴۲۷ مورخ ۱۲/۱۲/۱۴۰۳ به موجب این حکم، به مدت سه سال به عنوان «عضو هیئت‌مدیره بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای» منصوب می‌شوید. امید است با استعانت از خداوند متعال و همکاری نزدیک با سایر اعضای هیئت‌مدیره در تحقق اهداف و انجام وظایف موفق و مؤید باشید.»

منبع بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.