پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
چه با کمک رگولاتور، چه بدون آن، حوزه رمزارز کشور راه توسعه خود را پیدا میکند
مسعو جلالیان، همبنیانگذار اوامپی فینکس در چهارمین رویداد ۹ ژانویه نگاهی به تجربههای جهانی در سیاستگذاری داراییهای دیجیتال داشت
مسعود جلالیان، همبنیانگذار اوامپی فینکس با ارائهای تحت عنوان «دولتها و توسعه یک فناوری: نگاهی به تجربههای جهانی در سیاستگذاری دارایی دیجیتال» در چهارمین رویداد ۹ ژانویه توضیح داد که برای توسعه استارتاپهای بلاکچینی و دارایی دیجیتال در ایران، از مدل کدام کشورها میتوان درسهای بهتری گرفت.
جلالیان در این ارائه گفت: «ارزش کل بازار رمزارز در جهان در سال ۲۰۲۴ چیزی بیش از یک تریلیون دلار بوده است و ۴۲۰ میلیون کاربر در این بخش حضور دارند. آمریکا، اتحادیه اروپا، سوئیس و امارات متحده عربی در بحث رگولاتوری رمزارزها پیشرو هستند. رمزارزها غیرمتمرکز و پویا هستند و چه رگوله بشوند و چه نشوند به راه خود ادامه میدهند.»
به گفته او، هماکنون ۲۵ درصد از سرمایهگذاریهای حوزه کریپتوکارنسی جهان متعلق به آمریکا است و اتحادیه اروپا هم میخواهد قطب کریپتو جهان شود: «امارات متحده عربی مناطق مالی آزاد ایجاد کرده و ۵۰۰ استارتاپ کریپتویی در دبی ثبت شده است. در سوئیس هم کریپتو ولی وجود دارد و ۱۰۰۰ استارتاپ کریپتویی در آنجا ثبت شده است. سوئیس بیش از دو میلیارد دلار از تولید ناخالص داخلیاش را از همین حوزه به دست میآورد. ما هم در ایران به رگولاتور حامی نیاز داریم، هر چند که رمزارزها حوزهای پویا هستند و بالاخره راهشان را برای توسعه پیدا میکنند؛ چه با کمک رگولاتور، چه بدون کمک رگولاتور.»
متن کامل ارئه مسعود جلالیان در روزهای آینده منتشر خواهد شد.