راه پرداخت
رسانه فناوری‌های مالی ایران

چه با کمک رگولاتور، چه بدون آن، حوزه رمزارز کشور راه توسعه خود را پیدا می‌کند

مسعو جلالیان، هم‌بنیان‌گذار اوام‌پی فینکس در چهارمین رویداد ۹ ژانویه از تجربه جهانی در خصوص دارایی‌های دیجیتال را بررسی کرد

مسعود جلالیان، هم‌بنیان‌گذار اوام‌پی فینکس با ارائه‌ای تحت عنوان «دولت‌ها و توسعه یک فناوری: نگاهی به تجربه‌های جهانی در سیاست‌گذاری دارایی دیجیتال» در چهارمین رویداد ۹ ژانویه درباره توسعه فناوری‌های جدید صحبت کرد.

جلالیان در این ارائه عنوان کرد: «ارزش کل بازار کریپتوکارنسی در جهان در سال ۲۰۲۴ چیزی بیش از یک تریلیون دلار بوده است و ۴۲۰ میلیون کاربر در این بخش حضور دارند. آمریکا، اتحادیه اروپا، سوئیس و امارات متحده عربی در بحث رگولاتوری رمزارزها پیشرو هستند. رمزارزها غیرمتمرکز و پویا هستند و در صورتی که رگوله بشوند یا نشوند به راه خودشان ادامه می‌دهند. هم‌اکنون ۲۵ درصد از سرمایه‌گذاری‌های حوزه کریپتوکارنسی جهان متعلق به آمریکا است و اتحادیه اروپا هم می‌خواهد قطب کریپتو جهان شود. امارات متحده عربی مناطق مالی آزاد ایجاد کرده و ۵۰۰ استارتاپ کریپتویی در دبی ثبت شده است. در سوئیس هم کریپتو ولی دارند و ۱۰۰۰ استارتاپ کریپتویی در آنجا ثبت شده است. سوئیس بیش از دو میلیارد دلار از تولید ناخالص داخلی‌اش را از همین حوزه به دست می‌آورد. ما هم در ایران به رگولاتور حامی نیاز داریم، هر چند که رمزارزها حوزه‌ای پویا هستند و بالاخره راهشان را برای توسعه پیدا می‌کنند؛ چه با کمک رگولاتور، چه بدون کمک رگولاتور.»

متن کامل ارئه مسعود جلالیان در روزهای آینده منتشر خواهد شد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.