پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
تندیسهای ۹ ژانویه چهارم به چه کسانی میرسد؟
کارخانه نوآوری رسانه راهکار دوم بهمن ماه سال جاری چهارمین دوره از رویداد ۹ ژانویه را در سالن هزارنفری ضرغام برگزار میکند. در این رویداد صاحبان کسبوکار، مدیران ارشد و فعالان حوزه رمزارز، بلاکچین و دارایی دیجیتال گرد هم میآیند تا به بررسی آخرین چالشها و مسائل این حوزه بپردازند.
رویداد ۹ ژانویه ۱۴۰۳ شامل ۶ بخش اصلی میشود: پیشرویداد، کنفرانس، نمایشگاه، جایزه، شبکهسازی و مجله تخصصی. یکی از بخشهای جذاب این رویداد سالانه جایزه یا تندیس است که به چهرهها و کسبوکارهای برگزیده حوزه رمزارز، بلاکچین و دارایی دیجیتال ایران اهدا میشود.
راه پرداخت به این بهانه با رضا جمیلی، مدیر توسعه کسبوکار کارخانه نوآوری رسانه راهکار داشته تا آخرین جزئیات بخش اهدای تندیس ۹ ژانویه چهارم را به اطلاع مخاطبان و علاقهمندان برساند. در ادامه شرحی از این گفتوگو را میخوانید.
فلسفه اهدای تندیس در راهکار
تندیس ۹ ژانویه از سه مکعب سوار روی هم تشکیل شده است. طراحی این تندیس از مفهوم بلاکچین و بلاکهای شبکه بلاکچین الهام گرفته شده است.
رضا جمیلی در خصوص فلسفه اهدای تندیس در رویدادهای راهکار بیان کرد: «در کارخانه نوآوری رسانه راهکار بر این باوریم که اگر قرار است اکوسیستمی شکل گیرد، باید از پیوستگی آن اکوسیستم آگاهی داشته باشیم؛ چه کسانی پیشازاین چه کارهایی را در حوزههای مختلف این اکوسیستم انجام دادهاند.»
او افزود: «فلسفه اهدای تندیس نیز بر همین اساس در راهکار ایجاد شده است؛ بدین ترتیب کسبوکارها، اشخاص و فعالان صنفی در هر اکوسیستم شناسایی میشوند و با اهدای تندیس به نحوی از زحمات و فعالیتهای آنها قدرانی میکنیم.»
در رویداد چهارم ۹ ژانویه چند برگزیده معرفی میشوند؟
مدیر توسعه کسبوکار راهکار با اشاره به این که صنعت رمزارز و دارایی دیجیتال یک حوزه جدید و نوپاست، عنوان کرد: «به همین دلیل تعداد چهرههای پیشکسوت آن محدود است. بااینحال اشخاصی که طی ۱۰ سال اخیر در این صنعت فعالیت داشتهاند، از تأثیرگذاری بالایی برخوردارند.»
به گفته جمیلی، راهکار در دوره چهارم رویداد ۹ ژانویه در سه بخش مختلف به چهرهها و کسبوکارهای برگزیده تندیس اهدا میکند. او دراینخصوص توضیح داد: «در بخش آموزش و فرهنگسازی و بخش فعالیتهای صنفی و رگولاتوری چهرههای برگزیده معرفی میشوند. بخش سوم نیز مختص کسبوکارهاست. در راهکار کسبوکارها همواره برای ما مهم بودهاند و امسال نیز یک کسبوکار برتر در حوزه رمزارز و دارایی دیجیتال را معرفی خواهیم کرد.»
تعداد برگزیدگان دور چهارم رویداد ۹ ژانویه چهار مورد خواهد بود.
انتخاب برگزیدگان به چه شکلی انجام میشود؟
مدیر توسعه کسبوکار راهکار در خصوص روند انتخاب چهرههای برتر و کسبوکارهای برگزیده ۹ ژانویه بیان کرد: «دبیرخانه دائمی رویداد ۹ ژانویه در طول سال فعال است و با فعالان و چهرههای حوزه رمزارز و دارایی دیجیتال در ارتباط است.»
او افزود: «از سوی دیگر رسانه تخصصی رمزارز این فضا را بهصورت مرتب پایش میکند، همچنین اخبار این حوزه در کارنگ و راه پرداخت نیز بهصورت تخصصی دنبال میشوند.»
جمیلی با اشاره به این که راهکار در فعالیتهای صنفی، اتاقهای بازرگانی، انجمن فینتک و انجمن بلاکچین ارتباط پیوستهای با کسبوکارها، صنف و فعالان این اکوسیستم دارد، گفت: «رصد پیوسته این فضا به ما اجازه میدهد که چهرههای برگزیده را در فرایند درست و دقیق بررسی کنیم تا میزان تأثیرگذاری آنها در اکوسیستم و کارنامه آنها در طی سال مشخص شود.»
به گفته جمیلی، امسال دومین سالی است که تندیس ۹ ژانویه به برگزیدگان اهدا میشود. او افزود: «فهرست افرادی که شایسته دریافت این تندیس هستند بیش از چهار نفر است. افراد بسیاری مستحق و شایسته دریافت این تندیس هستند اما به دلیل محدودیت تعداد و زمان ترجیح میدهیم در سالهای دیگری از افراد شایسته این حوزه قدردانی کنیم.»
برگزیدگان دوره سوم ۹ ژانویه
سومین دوره از رویداد ۹ ژانویه ۱۹ و ۲۰ دی ماه سال گذشته برگزار شد و طی آن از ۷ چهره برتر اکوسیستم رمزارز ایران قدردانی شد. این افراد شامل ضیا صدر، مدرس فناوری بلاکچین و بیتکوین، احسان قاضیزاده، مدیرعامل اجرایی بیتمکس، امیرحسین راد، مدیرعامل نوبیتکس، رضا باقری اصل، دبیر سابق شورای اجرایی فناوری اطلاعات، نرگس مرادآبادی، تریدر حوزه رمزارز، محمد قاسمی، مدیرعامل مزدکس و سهیل نیکزاد، فعال حوزه بلاکچین میشدند.
راه پرداخت در گزارشی با ۷ برگزیده دوره سوم ۹ ژانویه در خصوص اولویتهای حوزه رمزارز در شرایط فعلی کشور گفتوگو کرده است.