پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
شانزدهمین شماره ماهنامه بانکداری الکترونیک عصر ارتباط منتشر شد / دیگر بانکداری از الکترونیک جدا نیست
شانزدهمین شماره ماهنامه بانکداری الکترونیک عصر ارتباط منتشر شد. این شماره عصر ارتباط، گفتوگوی ویژهای داشته با دکتر نیما امیرشکاری مدیر گروه بانکداری الکترونیکی پژوهشکده پولی و بانکی. این گفتوگو که با تیتر «دیگر بانکداری از الکترونیک جدا نیست» منتشر شده است به موضوع بانکداری الکترونیک و نظامهای پرداخت و همچنین راهاندازی گروه بانکداری الکترونیکی در پژوهشکده پولی و بانکی پرداخته است.
اما پرونده آسِ این شماره به موضوع «نوآوری در صنعت بانکداری و پرداخت الکترونیک ایران» پرداخته و در این باره گفتوگوهایی در خصوص نوآوری با صاحبنظران صنعت بانکداری و پرداخت داشته است؛ افرادی ازجمله جعفر پشامی، مدیرعامل شرکت سیمرغ تجارت که به گفته وی نوآوری مخصوصا برای سازمانها یک نوع سرمایهگذاری با ریسک بالاست. حمیدرضا آموزگار قائممقام پروژه میدکو فناپ که به نظر وی در چرخه تولید و ارائه خدمت شرکتهای ایرانی یک حلقه مفقودشده وجود دارد. همچنین حامد قنادپور مدیرعامل شرکت تجارت الکترونیکی ارتباط فردا، فردوس باقری معاون توسعه بازار و ارتباط با مشتریان شرکت توسن و دکتر فرهاد فائز معاون بازاریابی و فروش شرکت خدمات انفورماتیک هر کدام حرفهای جالبی در این باره بیان کردهاند.
همچنین یک پرونده ویژه دیگر در این شماره اختصاص یافته به کتاب «پایان بانکداری» یا همان The End of Banking و گفتوگوهایی با نویسندگان ناشناس این کتاب انجام شده است. علاوه بر آن مقالههایی هم در این شماره منتشر شده است. مقالهای از محمدرضا جمالی و هومن رضوی از مدیران شرکت نبض افزار که مشکلات موجود در چارچوب کنونی دریافت و پرداخت کارمزد در بانکداری الکترونیک را بررسی میکند. همچنین مقالات دیگری با عنوان از «بانکداری تا الکترونیکی»، «مسئله سیستمهای یکپارچه بانکی تغییر ماهیت داده است»، «موبایل ابزاری برای استحکام رابطه بین بانک و مشتری»، «سینما، مکانی برای نوآوری»، «نسل جدید بانکداری»، «ابداعات نوآورانه در کارتخوانهای فروشگاهی» و «مدیریت پول در 2020 چگونه خواهد بود».
مانند شماره گذشته بخش اول این ماهنامه اختصاص یافته به یادداشتهای خواندنی از فعالان و متخصصان صنعت بانکداری و پرداخت که همگی حول موضوع نوآوری در صنعت بانکداری و پرداخت نظرشان را گفتهاند؛ از جمله
یادداشت «چهارمین همایش، دکتر نیلی، فناوریهای مالی و گنده لاتهای رسانهای» از رضا قربانی سردبیر ماهنامه
یادداشت «لطفا آرامتر صحبت کنید، بعضیها اینجا خوابند» از رسول قربانی دبیر تحریریه ماهنامه
یادداشت «ما محکوم به نوآوری هستیم» از عبدالحمید منصوری مدیرعامل سامانههای مقیاس بزرگ توسن
یادداشت «راهی نیست جز شبکههای اجتماعی» از حمیدرضا آموزگار قائممقام پروژه میدکو فناپ
یادداشت «پیشرانها و ضرورتهای نوآوری صنعت بانکداری و پرداخت» از فرامرز خالقی مدیرعامل شرکت دادهپردازی ایران
یادداشت «نقشه راه تحول دیجیتالی در بانکها» از فرشید اردوانی معاون بازاریابی و عملیات شرکت تجارت الکترونیکی ارتباط فردا
یادداشت «چرا به نوآوری احتیاج داریم؟» از هومن اهرامی مدرس دانشگاه
یادداشت «برندینگ و بانکداری الکترونیکی» از کورش عباسی مدیر ارتباطات و برند شرکت تجارت الکترونیکی ارتباط فردا
یادداشت «خودپرداز بدون کارت راهی بهسوی آینده» از علیرضا مداح کارشناس امور مشتریان
یادداشت «نوآوری در بانکداری و نظامهای پرداخت» از روحالله فاطمی معاون خدمت شرکت توسن
یادداشت «نوآوری در خدمات کلید موفقیت» از پیمان رحمانی دانشجو کارشناسی ارشد مدیریت کارآفرینی دانشگاه تهران
یادداشت «چشمها باید شست، جور دیگر باید دید» از علی چشم جهان کارشناس کسبوکار الکترونیک
یادداشت «افقهای نوآورانه صنعت پرداخت» از محمد مظاهری فعال صنعت پرداخت
یادداشت «پیکانی دیگر بسازیم» از امیر مهرانی رئیس توسعه و تعاونی شرکت چارگون
یادداشت «مثلث نوآوری در صنعت بانکها» از علی حاجیزاده مقدم مشاور مدیرعامل و مدیر توسعه محصول شرکت تجارت الکترونیکی ارتباط فردا
شانزدهمین شماره ماهنامه بانکداری الکترونیک عصر ارتباط را میتوانید در قالب یک نشریه مستقل از طریق دفتر اشتراک این ماهنامه تهیه کنید. برای تهیه این ماهنامه میتوانید با شماره تلفن 88946449 (آقای ناصری – مسئول اشتراک عصر ارتباط) تماس بگیرید.