کریس اسکینر، چهره سرشناس بین‌المللی بانکداری دیجیتال دوباره به ایران می‌آید

کریس اسکینر، چهره سرشناس بین‌المللی بانکداری دیجیتال دوباره به ایران می‌آید

۲ دقیقه مدت مطالعه

کریس اسکینر، یکی از شناخته‌شده‌ترین چهره‌های بین‌المللی در حوزه بانکداری دیجیتال، بار دیگر به ایران سفر می‌کند. این حضور در راستای یازدهمین همایش بانکداری نوین و نظام‌های پرداخت و با حمایت شرکت گرایش تازه کیش (جی‌اس‌اس) صورت می‌گیرد.

این اولین باری نیست که اسکینر به ایران می‌آید، او پیش‌تر در سال 1393 برای شرکت در کنفرانس صنعت بانکداری و اقتصاد جهانی به ایران سفر کرده بود و تجربه همکاری با جامعه بانکی ایران را داشته است.

اسکینر به‌عنوان نویسنده و تحلیل‌گر برجسته در حوزه بانکداری دیجیتال، تأثیر شگرفی بر این صنعت داشته است. از آثار شناخته‌شده او، کتاب «بانک دیجیتال» است که توسط راه پرداخت به فارسی ترجمه و منتشر شده است. او این کتاب را به‌عنوان راهنمایی برای درک تحولات بنیادین در عرصه پول، تجارت، و اقتصاد در دوران دیجیتال معرفی کرده و در آن به بازتعریف سیستم‌های سنتی پرداخته است.

یکی دیگر از آثار برجسته اسکینر، «قطب‌نمای بانکداری دیجیتال» است که باز هم توسط راه پرداخت منتشر شده است. این کتاب به تغییرات انقلابی در صنعت بانکداری پرداخته و بر اهمیت دیجیتالی‌شدن بانک‌ها تأکید دارد. اسکینر در این اثر، با بررسی تجربیات موفق بانک‌های مطرحی مانند جی‌پی مورگان چیس، آی‌ان‌جی، دی‌بی‌اس، و بانک تجارت چین، الگویی از تحول دیجیتال ارائه کرده است. او تأکید می‌کند که اینترنت، همان‌طور که صنایع موسیقی، گردشگری، و سرگرمی را متحول کرد، اکنون نوبت بانک‌هاست تا مسیر تحول دیجیتال را طی کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب پیشنهادی

راه پرداخت را به گوگل پیشنهاد دهید
تا تازه‌ترین مطالب تخصصی فین‌تک را آسان‌تر در گوگل پیدا کنید
پیشنهاد به گوگل