پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
جذب سرمایه برای کسبوکارها با استفاده از ابزار تأمین مالی جمعی شرکت تأمین سرمایه بانک مسکن
نشست مشترک شرکت فناوری اطلاعات ناواکو (بانک مسکن) و صنایع غرب تحت عنوان پیوند صنعت و نوآوری در فرمانداری شهرستان قدس برگزار شد. هدف از برگزاری این رویداد معرفی خدمات قابل ارائه بانکی، مالی و فناوری است.
وحید گلی کانی، فرماندار شهرستان قدس در ابتدای این مراسم بیان کرد: «وضعیت صنعتی و تولیدی شهرستان قدس یکی از ویژگیهای منحصر به فرد ماست. امیدواریم شاهد افزایش رونق و کاهش دغدغههای صنعتگران باشیم. ما اولین شهرستانی هستیم که پروانه صنفی را به پروانه صنعتی تبدیل کردهایم.»
او افزود: «شهرستان قدس یکی از پررونقترین شهرستانهای کشور از لحاظ درآمد مالیاتی است. در صورتی که سرمایه بانک در بستر تولید به کار گرفته شود، واسطها حذف و تولید در کشور تقویت میشود. اگر تولیدکننده فناوریهای لازم را در اختیار داشته باشد؛ کیفیت محصولات و خدماتش بالا میرود وه درنتیجه آن راندمان تولید کشور افزایش مییابد.»
فرماندار شهرستان قدس عنوان کرد: «شهرستان قدس قطب معادن کشور است و ۶۹ معدن شن و ماسه دارد.»
در ادامه این رویداد علی کشاورز، معاون امور شعب و بازاریابی بانک مسکن گفت: «اقدامات انجام شده در شهرستان قدس بینظیر است. بانک مسکن مانند بانکهای دیگر خدمات عمومی دارد اما خدمات ویژهای نیز ارائه میدهیم که از مزیتهای رقابتی ماست.»
او ادامه داد: «شهرستان قدس پتانسیل بالایی دارد و اتفاقات خوبی میتواند در آن رقم بخورد. در صورتی که کسبوکارهای بزرگ و خرد توسعه یابند، نتایج خوبی حاصل میشود. سرمایهدار و سرمایهگذار مقدس است.»
کشاورز در آخر قول جلسات تک به تک را با کسبوکارهای حاضر داد و عنوان کرد: «برای هر یک از کسبوکارها بسته خدماتی ویژهای تدارک خواهیم دید.»
در ادامه این نشست مشترک خانم مقدم، مدیر تأمین مالی جمعی شرکت تأمین سرمایه بانک مسکن به معرفی فاندوکراد، سکوی تأمین مالی جمعی این شرکت پرداخت و بیان کرد: «تأمین مالی جمعی فرصت مناسبی برای سرمایهپذیر و سرمایهگذار است. روشهای تأمین مالی جمعی در جهان متنوع است که از این میان میتوان به تأمین مالی مبتنی بر اهدا، تأمین مالی مبتنی بر پاداش، تامین مالی مبتنی بر بدهی و تأمین مالی مبتنی بر سهم اشاره کرد.»
او افزود: «تأمین مالی مبتنی بر بدهی رایجترین نوع تأمین مالی در کشور است. این ابزار تأمین مالی مزیتهای مختلفی برای سرمایهپذیر و سرمایهگذار دارد. عدم پرداخت کارمزد، سرمایهگذاری به صورت آنلاین و در بستر اینترنت، دریافت گواهی شراکت در طرحها از فرابورس، امکان سرمایهگذاری با مبالغ خرد، سرمایهگذاری در پروژههای ارزیابیشده توسط متخصصان و معاف از مالیات بودن سود حاصل، از مزایای این ابزار برای سرمایهگذار است.»
مقدم امکان جذب سرمایه مورد نظر در مدت کوتاه، هزینه قابل قبول مالیات، امکان تأمین مالی پروژههای کوتاه مدت، بازگرداندن اصل سرمایه در انتهای دوره و برندینگ غیرمستقیم کسبوکار را از مزایای تأمین مالی جمعی برای سرمایهپذیر دانست.
مدیر تأمین مالی جمعی تأمین سرمایه بانک مسکن بیان کرد: «رشد تأمین مالی در ایران امیدوارکننده است. در سال ۹۹ حدود ۲۴ میلیارد ریال از طریق تأمین مالی جمعی جذب شد که این آمار در سال ۱۴۰۲ به حدود ۳۴،۵۴۰ میلیارد ریال رسیده است.»
حسین بهادربیگی، رئیس هیئت مدیره ناواکو در ادامه این رویداد اظهار کرد: «اولین شرکتی هستیم که صنعت مسکن را توکنایز کرده است و میتوانیم صنایع دیگر را نیز به سوی توکنایز ببریم. همچنین در حوزه هوش مصنوعی فعالیم و در این خصوص نیز میتوانیم به کسبوکارها کمک کنیم.»
او ادامه داد: «در حوزه زنجیره تأمین برای صنایع نیز فعالیت میکنیم که با استفاده از آن میتوانید محصولات خود را توکنایز کنید.»
به گفته رئیس هیئت مدیره ناواکو، هیچ شرکت فناوری اطلاعات دیگری در کشور در این حوزهها فعال نیست. اگر شرکتها و کسبوکارها به سوی فناوری و نوآوری حرکت نکنند، حذف خواهند شد.