پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
کتاب «نمودار خانه ویمپلها» با حمایت دیجیپی منتشر شد / تفکر نقادانه و داستانسرایی با دادهها برای کودکان
همزمان با بازگشایی مدارس، کتاب «نمودار خانه ویمپلها» به همت نشر اطراف و با حمایت دیجیپی منتشر شد. این کتاب به قلم ریف لارسن و بن گیبسن نگاشته شده و حامد بهرنگی آن را ترجمه کرده است.
«نمودار خانه ویمپلها» یک برنامه درسی کامل و جالب منطبق با روش STEAM است. روش STEAM یک مدل آموزشی است که علم، فناوری، مهندسی، هنر و ریاضیات را یک کل یکپارچه در نظر میگیرد تا تفکر انتقادی و مهارتهای حل مسئله و خلاقیت را در نوآموزان تقویت کند و راههای هیجانانگیزتری در اختیارشان بگذارد تا بچهها از طریق یادگیری عملی برای رودررو شدن با دنیای آینده آماده باشند.
کتاب «نمودار خانه ویمپلها» جزو برنامههای پیشنهادی دانشگاه استنفورد برای بچههای دبستانی است و برنده جایزه کتاب ریاضی شده است. جایزه کتاب ریاضی جایزهای سالانه برای کتابهای داستانی و غیرداستانی است که کودکان را در سراسر جهان در هر سنی تشویق میکند تا نشانههای این دانش هیجانانگیز و کاربردی را در دنیای اطراف خود ببینند. از ویژگیهای خوب کتاب این است که نمودارها را خطخطیهای الکی نمیبیند و داستان را در دنیایی رنگی با تصویرهای قشنگ و موسیقی و شعر و یک عالمه بو و احساس خوب تمام میکند.
درباره داستان «نمودار خانه ویمپلها»
اوما ویمپل یک بچه مدرسهای معمولی و بامزه است که از همه چیزهای اطرافش نمودار میکشد. اوما عاشق جمع کردن اطلاعات مخفی پارک، مدرسه و خانه است و آجرها و پنجرهها و دیوارها را هم جوری میبیند که گاهی آدمبزرگها نمیتوانند آنطور ببینند.
اوما با کمک جدول و نمودار و نقشه میتواند تند و سریع نشان بدهد هر اتفاقی را چطور دیده و چه فکر میکند، اما بعضی وقتها حسابی به دردسر میافتد چون نمیداند از چیزهایی مثل خانه، فکرهای توی سرش و احساسات قاتیپاتی و پیچیدهاش چطور نمودار بسازد.
کتاب «نمودار خانه ویمپلها» داستانی شیرین و دوستداشتنی است که کمک میکند راحتتر بگوییم در فکر و دلمان چه میگذرد و بتوانیم خودمان شکل، رنگ و موسیقی چیزهایی که سختتر میفهمیم را کشف کنیم.
زبان رمزی اوما ویمپل و نمودارهایش مثل یک قدرت جادویی کمک میکند از چیزهای دور و برمان راحتتر حرف بزنیم چون همه ما تا آخر عمر، برای اینکه درست فکر کنیم، به خطخطیهایی نیاز داریم که اصلاً الکی نیستند.
آموزش تفکر نقادانه به کودکان از جمله دغدغههایی است که در همه کشورهای توسعهیافته از سالهای ابتدایی دبستان و حتی پیش از آن مورد توجه نظام آموزشی قرار میگیرد. دیجیپی نیز در راستای مسئولیتهای اجتماعی خود و با هدف آموزش تفکر نقادانه به کودکان از این کتاب حمایت کرده است.