راه پرداخت
رسانه فناوری‌های مالی ایران

ضریب نفوذ اینترنت کشور فقط ۳۲.۶۶ درصد است

مدیر کل طرح و برنامه سازمان فناوری اطلاعات ایران گفت: براساس تعریف اتحادیه جهانی مخابرات، ضریب نفوذ اینترنت در کشور ما ۳۲.۶۶ درصد است.

به گزارش فارس، امیر حسین محبعلی در همایش فنی و ارتباطی تجارت و اقتصاد الکترونیکی به تشریح وضعیت شاخص‌های زیرساخت فنی و ارتباطی تجارت الکترونیکی ایران پرداخت.

مدیر کل طرح و برنامه سازمان فناوری اطلاعات ایران به قرائت بخشی از پروژه سنجش شاخص‌های فناوری اطلاعات که از سوی سازمان فناوری اطلاعات تهیه شده پرداخت.

محبعلی در این همایش گفت:‌ در حوزه فرابخشی و مرتبط با کسب وکار تجارت الکترونیک، چهار شاخص در برنامه پنج ساله چهارم تعیین شده بود.

وی اظهار داشت:‌ عملیات پایش شاخص‌های فناوری اطلاعات با جامعه آماری خوبی انجام شده و توانسته‌ایم از ۸۹۰ دستگاه گزارش عملکردی اخذ کنیم.

مدیر کل طرح و برنامه سازمان فناوری اطلاعات ایران افزود: در این سنجش یک هزار و ۲۱۴ دستگاه اجرایی شناسایی شده و از ۸۹۳ دستگاه اطلاعات دریافت شده است.

وی در ادامه به بیان بخشی از دستاوردهای این سنجش در خصوص تجارت الکترونیک پرداخت و یادآور شد که این آمار تا انتهای سال ۸۹ است.

محبعلی اظهار داشت:‌ براساس دستاوردهای این سنجش، نسبت ترافیک داده داخل کشور به کل ترافیک کشور، ۸۵ درصد به اهداف برنامه چهارم رسیده‌ایم.

وی گفت: همچنین در پایان برنامه چهارم پهنای باند بین‌الملل با ظرفیت ۲۵ گیگا بایت مورد انتظار بود که میزان ۲۶.۸ گیگابایت محقق شد و این هدف از برنامه با ۱۰۴.۴ درصد محقق شده است.

مدیرکل طرح و برنامه سازمان فناوری اطلاعات ایران در خصوص شاخص ضریب نفوذ کاربران اینترنت اظهار داشت:‌ضریب نفوذ کاربران اینترنت شاخص پر چالشی است که اعداد و ارقام در این خصوص بیان می‌شود.

وی ادامه داد: در این خصوص رقم ۳۲.۶۶ عددی است که مرکز توسعه فناوری اطلاعات سازمان فناوری اطلاعات ایران اعلام کرده و این عدد براساس تعریفی است که itu (اتحادیه جهانی مخابرات)‌ از ضریب نفوذ اینترنت اعلام کرده است.

 

ضریب نفوذ اینترنت در ایران: ۳۲.۶۶

محبعلی تصریح کرد:‌این تعریف به معنای تعداد کاربران بالای ۶سال که با هر روش و هر فناوری در طول یکسال به اینترنت وصل می‌شوند.

مدیرکل طرح و برنامه سازمان فناوری اطلاعات ایران اظهار داشت:‌ بر این اساس ۳۲.۶ درصد ضریب نفوذ کاربران اینترنت تا انتهای سال ۸۹ در کشور است.

محبعلی خاطرنشان کرد:‌ در مجموع از ۱۱ شاخص بخشی، خروجی ۸ شاخص مطلوب بوده و در خصوص سه شاخص نیز باید کار بیشتری انجام شود.

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.