پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
بانک مرکزی تصحیح کرد: انتقال کارت به کارت اینترنتی محدود نشده، بلکه به عنوان خدمت استاندارد و اجباری باید در سبد خدمات بانکداری اینترنتی بانکها قرار گیرد
دو هفته بعد از اطلاعرسانی ناقص روابط عمومی بانک ملی روابط عمومی این بانک در مورد شوکی که با خیر ممنوعیت انتقال وجه کارت به کارت از طریق اینترنت ایجاد کرده است توضیح تکمیلی داد. بانک مرکزی اعلام کرد شرایط انتقال کارت به کارت وجه از طریق اینترنت تغییری نکرده است.
روابط عمومی بانک مرکزی گفت به دنبال انتشار خبر «ممنوعیت انتقال وجه اینترنتی از اول آبان» از طریق برخی رسانه ها به اطلاع عموم مردم می رساند از اساس خبر مذکور کذب و ناشی از برداشت نادرست منبع انتشاردهنده آن بوده است. بر این اساس انتقال وجوه از این روش با همان شرایط گذشته انجام می شود و شرایط انتقال کارت به کارت اینترنتی کمافی السابق سی میلیون ریال در شبانه روز برای هر کارت است.
شایان ذکر است بخشنامه بانک مرکزی به منظور یکپارچه سازی خدمات انتقال « سحاب» ( کارت به کارت) اینترنتی در سبد خدمات بانکداری اینترنتی و افزایش ضریب امنیت خدمات این بانکداری صادر شده است تا ضمن ایجاد پوشش کامل خدمات بانکی از طریق اینترنت ، زمینه سوء استفاده احتمالی از طریق ایجاد صفحات اینترنتی متفرقه توسط اشخاص غیر را از میان بر دارد.
همچنین بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران در نظر دارد تا با ارتقای ابزارهای امنیتی موجود ، بخش بزرگتری از خدمات بانکی را در فضای مجازی برای مشتریان بانکها فراهم سازد که صدور بخشنامه به عنوان اولین گام در این جهت تلقی میگردد.
بنابراین مجدداً تاکید به عمل می آورد که خدمات انتقال کارت به کارت اینترنتی نه تنها با محدودیت روبرو نشده است ، بلکه به عنوان خدمت استاندارد و اجباری باید در سبد خدمات بانکداری اینترنتی بانکها قرار گیرد. بدیهی است خدمات انتقال کارت به کارت در خودپردازها و شعب بانکها نیز کماکان با همان شرایط قبلی انجام می گیرد و هیچ تغییری در این خدمات به وجود نیامده است.
پرسشی که باز بیپاسخ میماند این است که آیا بانک مرکزی ایران با توجه به جایگاه حساسی که دارد نباید بیش از پیش در اطلاعرسانیهای خود دقت کند که مجبور به توضیح دوباره و چندباره نباشد؟