پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
همایش تخصصی بررسی ابعاد شبکههای اجتماعی امروز با حضور جمعی از مسئولان پلیس فتا، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزارت صنعت، معدن و تجارت و اساتید دانشگاه در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی و با همت پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهی و با حمایت انجمن فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران، بنیاد ملی بازیهای رایانهای، مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال، پلیس فتا، مرکز ملی فضای مجازی و دانشگاه تهران برگزار شد.
دکتر سعید رضا عاملی یکی از چهار سخنران کلیدی این همایش بود. سخنرانی وی یکی از جذابترین و داغترین سخنرانیهای این همایش بود. وی شبکههای اجتماعی را بیشتر یک فرصت میدانست تا یک تهدید و تاکید داشت که باید به سمت استفاده درست از شبکههای اجتماعی برویم. وی همچنین گریزی بر بانکهای زد و افزود داشتن چندین هزار شعبه بانکی بانکداری نیست؛ بلکه بانکداری واقعی در دنیای مجازی است و بانکها باید در فضای مجازی به دنبال افزایش کارآمدی و سرویسدهی به مشتریان خود باشند.
سردار احمدی مقدم یکی دیگر از سخنرانان کلیدی این همایش بود. نگاه سردار احمدی مقدم به شبکههای اجتماعی نگاهی منفی و امنیتی بود. هر چند وی به برخی از جنبههای مثبت شبکههای اجتماعی نیز اشاره کرد.
دکتر علی اکبر جلالی سومین سخنران کلیدی این همایش بود. وی مانند همیشه با همان لبخند شیرین همیشگیاش همه را جذب کرد و در طول سخنرانیاش همه را در بحث خود درگیر کرده بود. جلالی تاکید داشت که باید با حقایق روبرو شویم و به جای بستن یا ایستادن جلوی ورود شبکههای اجتماعی، به دنبال راه چاره برای درست و بهتر استفاده کردن از آنها باشیم. وی افزود دیگر برای گول زدن خودمان خیلی دیر شده است و هر چه زودتر باید به فکر چاره باشیم. وی حتی پیشنهاد تالیف یک کتاب درسی برای مدارس کشور با مضمون استفاده درست از شبکههای اجتماعی همچون فیسبوک، توییتر و … را داد.
دکتر یونس شکرخواه آخرین سخنران کلیدی این همایش بود. هر چند به خاطر کمبود وقت مجبور بود سخنرانیاش را در ۱۵ دقیقه تمام کند اما او نیز سخنرانی خوبی داشت.