پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
تغییرات در نظام بانکی کشور با برکناری حیدری از مدیرعاملی بانک ملی ایران آغازشد. از آن روز به بعد هر روز اخبار تازهای را راجع به عزل و نصبها در نظام بانکی میشنویم. وزرای مسئول معرفی مدیران عامل بانکهای تخصصی و تجاری دولتی و وزیر اقتصاد به عنوان مسئول صدور حکم مدیران بانکی تا به حال نشان دادهاند که علاقه خاصی به استفاده از مدیران بانکهای خصوصی دارند و اکثریت قریب به اتفاق مدیران بانکی انتخاب شده از بانکهای خصوصی هستند.
در رابطه با این تغییر و تحولات در نظام بانکی با وحید صیامی، کارشناس بانکداری و پرداخت الکترونیک گفتوگوی کوتاهی کردیم و نظرش را در این بازه پرسیدیدم. وحید صیامی معتقد است «که طیب نیا وزیر اقتصاد که شاید به درستی هم به او طبیب تورم میگویند، از آن اقتصاددانانی است که به طور جد معتقد است حل مشکل تورم از طریق سیاستهای پولی قابل انجام است. در کشور ما هم به علت اینکه بازار سرمایه نقش خیلی پررنگی ندارد، نهایتا قسمت عمدهای از این سیاستهای پولی را باید از محل بانکها دنبال کرد. از یک طرف ما مشکل دیگری داریم و آن این است که ساختارهای بانکی ما دارای بافتی قدیمی است و خود ساختار بانک مستقل از مدیریت یک نگاه خاص و همیشگی را نمیتواند دنبال کند. لذا همراه کردن بانکها با سیاستهای جدید مستلزم تغییر مدیریت است. یعنی باید یک مدیر جدید بیاورند که وی با نگاهی جدید بتواند سازمانش را تاحدودی با این تغییرات همراه بکند. واقعا جای تاسف است؛ کاش خود بانکها مستقل از بحث مدیریت به صورت سازمانمحور میتوانستند اهدافشان را دنبال کنند. اما الان دنبال کردن اهداف به صورت مدیر محور است لذا تغییر مدیران بانک چیز قابل حدسی بود و من خودم حدس میزدم که موجی ایجاد شود و خیلی از مدیران عوض شوند.»